دولت به فعالیت‌های قرآنی در لایحه بودجه سال 90 توجه ویژه‌ای داشته باشد

حجت‌الاسلام محمدی با درخواست توجه بیشتر به فعالیت‌های قرآنی در لایحه بودجه برای سال 90 استقرار نظام اسلامی در کشورهای مسلمان را بزرگ‌ترین عمل به دستورات قرآن برشمرد.

به گزارش خبرنگار شبستان، حجت‌الاسلام والمسلمین حمید محمدی، قائم‌مقام وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی در امور قرآنی در نشست خبری تشریح برنامه‌های آیین اختتامیه منظومه جشنواره‌های قرآنی آیات با اشاره به طراحی این منظومه در 22 رشته گفت: 12 مورد از این رشته‌ها در سطح ملی و 10 مورد آن در سطح بین‌المللی طراحی شده است که برخی از آنها برگزار و بعضی دیگر نیز در سه ماهه نخست سال 90 برگزار می‌شود.

وی با بیان این مطلب که ترویج دین و تبلیغ فرهنگ قرآن از رسالت‌های اصلی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی است، اظهار کرد: رابطه هنر و قرآن مغفول مانده است، از این رو مرکز فعالیت‌های قرآنی کشور همسو با رویکرد فرهنگی دولت و نیز با توجه به مطالبه حوز‌ه‌های علمیه و بزرگان دین تلاش کرد تا در کنار پنج جشنواره بین‌المللی این وزارتخانه منظومه جشنواره‌های قرآنی آیات را نیز برگزار کند.

حجت‌الاسلام محمدی با ابراز خرسندی از توانمندی بالای هنری در جامعه قرآنی و علاقه‌مندی چشم‌گیر هنرمندان به خلق آثار الهام گرفته از قرآن تصریح کرد: منظومه جشنواره‌های قرآنی آیات شاهدی بر این مدعاست چرا که در طول یک سال برگزاری رشته‌های مختلف آن بالغ بر یکصد هزار اثر فاخر به دبیرخانه آن ارسال شده و این استقبال نشانگر مطالبه بیشتر مردم است.

 

قائم‌مقام وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی در امور قرآنی با تأکید بر لزوم استفاده از روش و محتوای هنر برای ترویج فرهنگ قرآن و عبودیت بیان کرد: تلاش چند هزار هنرمند قرآنی در رشته‌های مختلف این منظومه جشنواره‌ای در همین راستا صورت گرفته است. از این رو وزارت ارشاد بر آن است تا به تعداد قالب‌های هنری خود که 50 رشته را شامل می‌‌شود به این منظومه تنوع رشته‌ای ببخشد.

وی با اشاره به تخصیص اعتبارات مرکز هماهنگی فعالیت‌های قرآنی کشور برای برگزاری این منظومه جشنواره‌ای عنوان کرد: علاوه بر این اعتبارات ادارات ارشاد استانی و معاونت‌های تخصصی نیز به عنوان بازوان اجرایی اعتباراتی را به برگزاری این جشنواره‌ها اختصاص داده‌اند که در روند مثبت آن تأثیرات مثبتی بر جای گذاشته است.

 

حجت‌الاسلام محمدی با ابراز امیدواری از اهتمام نمایندگان مجلس برای اختصاص اعتبارات و بودجه‌های بیشتر به فعالیت‌های قرآنی ابراز کرد: سال گذشته با همکاری نمایندگان ملت نیم درصد از بودجه دستگاه‌های دولتی به فعالیت‌های قرآنی اختصاص یافت و امسال نیز با تلاش و جدیت دولت بر لایحه بودجه این اعتبار دو برابر شده اما هنوز هم وجهه اختیاری دارد.

وی توجه بیشتر به فعالیت‌های قرآنی در لایحه بودجه دولت را از ضرورت‌های گسترش فرهنگ غنی وحی خواند و تأکید کرد: وزارت ارشاد در سال جاری 550 مجوز فعالیت برای مؤسسات قرآنی صادر کرده که هر یک از آنها به طور متوسط زمینه اشتغال 20 کارمند و آموزش سالانه یک‌هزار قرآن‌آموز را بر عهده دارد.

حجت‌الاسلام محمدی با اشاره به تصویب آیین‌نامه نظام جامع حمایت از قاریان و مدرسان قرآن در شورای توسعه گفت: بنا بر تصویب این آیین‌نامه فضای مناسبی برای حمایت‌های لازم از فعالیت‌های قرآنی و فعالان این عرصه مقدس فراهم می‌شود.

 

وی بزرگ‌ترین عمل به آموزه‌ِهای قرآن را برپایی و استقرار نظام اسلامی در کشورهای مسلمان دانست و اظهار کرد: احساس ضعف منطقی غرب در برابر اسلام و قرآن دلیل انجام اقداماتی موهن همچون به آتش کشیدن مصحف شریف است در حالی که آمارها نشان می‌دهد پس از این حادثه همچون حادثه 11 سپتامبر استقبال جهانیان نسبت به قرآن دوچندان شده است.
رییس مرکز هماهنگی فعالیت‌های قرآنی کشور ادامه داد: بالغ بر 114 عنوان کلیدی از قرآن استخراج شده که برای مقابله و خنثی‌سازی توطئه‌های دشمنان با همکاری جامعه المصطفی العالمیه در پایگاه‌های مجازی تعبیه می‌شود.

وی با بیان این مطلب که پروژه‌های استکبار به دلیل ریشه داشتن در حماقت با بن‌بست مواجه می‌شود، یادآور شد: اقدام موهن مستکبران از سوی پیروان تمامی ادیان توحیدی با انزجار مواجه شد و این نشان از خنثی شدن فعالیت‌های احمقانه آنها دارد.

شایان ذکر است، نشست خبری تشریح برنامه‌های اختتامیه منظومه جشنواره‌های قرآنی آیات امروز سه‌شنبه 10 اسفند با حضور وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی و قائم‌مقام او در امور قرآنی برگزار شد.

پایان پیام/

 

کد خبر 24043

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha