حجت الاسلام و المسلمین رمضانعلی معتمدی، مسئول دبیرخانه کانون های فرهنگی و هنری مساجد استان اصفهان به خبرنگار شبستان گفت: آیتالله العظمی فاضل لنکرانی از شاگردان آیتالله العظمی سیدحسین طباطبایی بروجردی و همچنین امام خمینی(ره) بود که در دوران عمران خود بیش از 100 اثر علمی به یادگار گذاشت و امروز آثار ایشان از منابع اصلی حوزههای علمیه و دانشگاهها به شمار میرود.
وی با اشاره به ویژگیهای شخصیت ایشان ادامه داد: پشتیبانی علمی، سیاسی، اجتماعی و اخلاقی آیت الله فاضل لنکرانی محور اتحاد نیروهای انقلابی و پشتیبانی در حوزه وحدت دینی بود.
وی افزود: آیت الله فاضل لنکرانی مدت یازده سال در درس خارج فقه و اصول آیت الله العظمی بروجردی و 9 سال در درس حضرت امام خمینی(ره) شرکت کرد و بیش از 35 سال به تدریس درس خارج فقه اصول پرداختند.
مسئول دبیرخانه کانون های فرهنگی و هنری مساجد استان اصفهان، تفضیل الشریعه آیت الله فاضل لنکرانی را که شرحی برکتاب "تحریر الوسیله امام خمینی(ره)" است را از مهم ترین آثار ایشان دانست و افزود: امروز وظیفه همه ماست که ضمن معرفی شخصیت این عالم فرزانه، نسل جوان را با اندیشه ها و دیدگاه های ایشان نیز آشنا سازیم.
حجت الاسلام معتمدی افزود: همزمان با ششمین سالگرد ارتحال این عالم برجسته، ضمن برگزاری جلسات سخنرانی با موضوع بررسی ویژگی های شخصیتی ایشان، طرح تلاوت نور "22 فروردین" همزمان با ایام شهادت حضرت زهرا(س) در 3000 مسجد استان اجرا می شود.
آیتالله العظمی محمد فاضللنکرانی، یکی از مراجع تقلید شیعه ساکن در شهر قم بود که به سال 1310 خورشیدی در قم متولد شد؛ معظمله پس از پیروزی انقلاب ایران مشغول به تدریس در حوزه علمیه قم شد و یکی از هفت مرجعی بودند که از سوی جامعه مدرسین حوزه علمیه قم معرفی شد.
آیتالله حاج شیخ محمد فاضل لنکرانی در 26 خرداد 86 در منزل خود در قم دار فانی را وداع گفت و پیکر وی صبح روز دوشنبه 28 خرداد 1386 در حرم حضرت معصومه، در شهر قم به خاک سپرده شد.
پایان پیام/
نظر شما