به گزارش خبرگزاری شبستان از استان گلستان، جواد قناعت، استاندار گلستان، روز گذشته (19 فروردین) در نخستین جلسه ستاد اجرایی توسعه بخش معدن استان، گفت: تشکیل ستاد اجرایی توسعه بخش معدن استان فرصت مغتنمی برای توسعه فعالیت های معدنی در استان می باشد که لازم است از آن به نحو شایسته ای استفاده شود.
وی ضمن تقدیر از تعامل مناسب دستگاه های اجرایی استان، استفاده از تجربیات موفق سایر کارگروه های استانی نظیر کارگروه توسعه بخش کشاورزی در پیشبرد اهداف توسعه ای این ستاد را ضروری دانست.
استاندار گلستان، خواستار تشکیل کمیته حقوقی، کمیته نظارت و کمیته تهیه طرح جامع مطالعات امکان سنجی فعالیت های معدنی استان در ذیل این ستاد، متشکل از نمایندگان دستگاه های عضو شد.
قناعت، تشکیل پنجره واحد در جهت تسریع صدور مجوزهای معدنی به صورت قانونمند را از جمله مواردی دانست که می تواند سرمایه گذاران را هر چه بیشتر به سرمایه گذاری در این بخش راغب کنند.
استاندار گلستان افزود: در صورتی که توسعه معادن استان در مسیر درست خود قرار گیرد با استفاده از ظرفیت های موجود می توان گام های موثری در راه رفع معضل بیکاری در استان برداشت.
1.7 میلیون تن ماده معدنی در گلستان استخراج می شود
یدالله وفایی، رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت استان گلستان نیز در این جلسه با ارائه گزارشی از وضعیت معادن استان، گفت: 38 فقره معدن و 28 فقره مجوز برداشت در استان گلستان وجود دارد که میزان استخراج واقعی آنها بیش از یک میلیون و 723 هزار تن است و 2 هزار نفر در آنها مشغول به کار هستند.
به گزارش روابط عمومی استانداری گلستان، وی افزود: از جمع 38 معدن موجود، 16 معدن در زمینه استخراج ذغالسنگ، هفت معدن در زمینه استخراج سنگ لاشه و آهک، 13 معدن در زمینه استخراج صدف کوهی، یک معدن در زمینه استخراج سنگ نسوز و یک معدن در زمینه استخراج ید مشغول فعالیت هستند و مجوزهای برداشت استان نیز شامل شن و ماسه، خاک رس، سنگ لاشه و بالاست است.
وفایی در خصوص اهداف تشکیل ستاد اجرایی توسعه بخش معدن استان، گفت: مطابق تصویب نامه هیئت وزیران این ستاد در استان ها تشکیل شده است و طراحی و تدوین برنامه ها و ساز و کارهای لازم برای اجرای مصوبات کارگروه در استان، برنامه ریزی و نظارت بر معادن برای فعالسازی معادن غیر فعال و راکد، برنامه ریزی و هماهنگی برای تامین مالی از طریق بازار سرمایه برای توسعه بخش معدن، تصمیم گیری در خصوص تامین زیر ساخت های لازم و رفع مشکلات اجرایی طرح ها از جمله مهمترین اهداف تشکیل این ستاد است.
پایان پیام/
نظر شما