به گزارش خبرگزاری شبستان، اولین جلسه شورای هماهنگی بزرگداشت دهه کرامت در سال 1392 با حضور دستگاه های عضو این شورا امروز(20 فروردین) در محل ستاد عالی کانون های فرهنگی هنری مساجد کشور برگزار شد.
در این نشست که با حضور دستگاههای عضو شورای هماهنگی جشن های رضوی برگزار شد، حجت الاسلام حمیدرضا سلیمانی، مسئول شورای هماهنگی جشن های رضوی برگزاری جشن های دهه کرامت را از جمله اقدامات مناسبی نام برد، که با مشارکت بیش از 27 دستگاه و نهاد برگزار می شود و گفت: لازم است در برنامه ریزی برای جشن های دهه کرامت نسبت به فعال سازی ستادهای استانی نیز اهتمام صورت گیرد.
وی افزود: در بحث برگزاری جشن های دهه کرامت یکی از موضوعاتی که در سال گذشته در دیدار با مراجع تقلید و علما تاکید شد، غنی سازی محتوایی برنامه ها بود که لازم است در مورد این مساله هم امسال نسبت به سال های گذشته توجه بیشتری شود.
بنابراین گزارش، در این ادامه این نشست، جعفری، مدیر بنیاد بین المللی امام رضا(ع) نیز بر لزوم مردمی برگزار شدن این جشن ها تاکید و تصریح کرد: این مساله خوشبختانه از سال گذشته مورد توجه قرار گرفته است.
بحث تعامل و همکاری میان دستگاههای عضو شورای هماهنگی جشن های رضوی، تقسیم کار در میان دستگاههای عضو، مشارکت هرچه بیشتر در برگزاری جشن های زیر سایه خورشید برخی از مواردی بود که توسط برخی نمایندگان عضو شورای هماهنگی جشن های رضوی در اولین جلسه این شورا مطرح شد.
در ادامه این نشست از نمایندگان دستگاههای عضو شورای هماهنگی جشن های رضوی که در سال های گذشته در برنامه ریزی و برگزاری هر چه باشکوهتر جشن های این ایام مشارکت داشتند تقدیر به عمل آمد.
دومین جلسه شورای هماهنگی جشن های دهه کرامت سوم اردیبهشت ماه برگزار می شود.
بیش از 27 دستگاه و نهاد عضو شورای هماهنگی جشن های رضوی هستند. ستاد عالی کانونهای فرهنگی هنری مساجد کشور، وزارت کشور، آستان قدس رضوی، شورای سیاستگذاری ائمه جمعه، مرکز امور زنان و خانواده ریاست جمهوری، مرکز رسیدگی به امور مساجد، وزارت ورزش و جوانان، سازمان بهزیستی کشور، جامعه انجمن های اسلامی بازار و اصناف، شهرداری تهران، سازمان فرهنگی هنری شهرداری تهران، سازمان تبلیغات اسلامی، آستان مقدس شاه چراغ(ع) و وزارت آموزش و پرورش از جمله سازمان عضوهای شورای هماهنگی جشن های رضوی هستند.
آستان مقدسه حضرت معصومه(س)، مرکز مدیریت حوزه علمیه قم، دفتر تبلیغات اسلامی حوزه علمیه قم، نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری، سازمان اوقاف و امور خیریه، صدا و سیما، سازمان فرهنگ و ارتباطات، اتحادیه انجمن های اسلامی دانش آموزان و سازمان بسیج مستضعفین، مجمع جهانی اهل بیت(ع) از دیگر سازمان های عضو این شورا هستند که در برپایی جشن های دهه کرامت مشارکت دارند.
این شورا به عنوان مسئول برنامه های جشن های مردمی دهه کرامت، این مراسم را برنامه ریزی، هدایت و ساماندهی می کند و در راستای هر چه باشکوه تر برگزار شدن این جشن ها به صورت مستمر و هفتگی با حضور نمایندگان دستگاه های عضو شورا تشکیل جلسه می دهد.
اول تا یازدهم ذی القعده (مشتمل بر اول ذی القعده ولادت حضرت فاطمه معصومه سلام الله علیها، ششم ذی القعده روز بزرگداشت حضرت شاهچراغ علیه السلام و یازدهم ذی القعده سالروز ولادت امام رضا (ع)) که به نام «دهه کرامت» نامگذاری شده است و بهانه ای است برای نشان دادن ارادت، ذوق و استعداد ایرانی برای پرواز با بال اندیشه های معنوی و روحانی به سوی خوبی ها.
پایان پیام/
نظر شما