به گزارش خبرگزاری شبستان، در باشگاه نیوکاسل انگلستان مسوولین باشگاه به احترام وجود بازیکنان حرفه ای مسلمان اقدام به تاسیس مسجدی در باشگاه کردند تا ورزشکاران مسلمان بتوانند آموزه های دینی خود را به راحتی بر پا کنند.
تیم منچستر بعد از سال های طولانی در فصل گذشته برنده بازی ها شد، به دنبال این موفقیت، مصاحبه ای با « یحیی توره» بازیکن مسلمان این تیم انجام گرفت، که بعد از آن به وی شراب تعارف شد؛ در همین حال یحیی در برابر تمام دوربین ها اعلام کرد: «من مسلمان هستم، نمی توانم بخورم»
واقعه بعدی مربوط به « فردریک کانوته» است که از پوشیدن لباسی که بر روی ان صلیب چاپ شده بود صرف نظر کرد و باشگاه اسپانیایی مجبور شد لباسی ویژه و بدون طرح برای وی در نظر گیرد. گذشته از آن وی همیشه از مساله فلسطین حمایت کرده و از لباس هایی استفاده می کرد که نام فلسطین به چندین زبان بر روی ان درج شده است
وی همچنین با تصمیم اتحادیه اروپا برای برگزاری مسابقات قهرمانی فوتبال جوانان سال 2013 در اسراییل به شدت مخالفت کرد و هجوم های وسیعی علیه باشگاه آغاز نمود.
در مدت اخیر اتحادیه فوتبال انگلستان تصمیم گرفت به خواسته های بازیکنان مسلمانان خود احترام بگذارد و بعد از انتخاب بهترین بازیکن فصل، در صورت مسلمان بودن به جای شراب ، به وی یک بطری نوشیدنی گیاهی طبیعی اهدا گردد.
در مورد جشن های غیر اسلامی نیز « مسعود اوزیل» بازیکن مسلمان ریال مادرید بر روی پایگاه های ارتباط جمعی اعلام کرد که به عنوان یک مسلمان با روز دوستی و عشق مخالف است.
« اریک ابیدال» از بازیکنان بارسلونای اسپانیا نیز قبل از ورود به زمین بازی، بر خواندن سوره الحمد تاکید می کند که این مساله از سوی تماشاچیان مورد تشویق قرار گرفت.
مسایلی از این دست نشان می دهد که بازیکنان مسلمان، با وجود مشهور شدن هنوز هم به آموزه های دینی و اعتقادی خود پای بند هستند و این وفاداری می تواند چهره دیگری از اسلام به اروپا نشان دهد.
پایان پیام/
نظر شما