به گزارش خبرگزاری شبستان از مشهد، محمد حسین عبداللهی، مسئول دبیرخانه نظارت بر کانون های فرهنگی هنری مساجد خراسان رضوی، ظهر امروز (28 فروردین) در جلسه مسئولان خانه های نور با اشاره به اینکه طرح احیاء جلسات سنتی قرآن در مساجد باید از طریق خانه های نور صورت گیرد، اظهار داشت: احیاء جایگاه واقعی مساجد در حوزه قرآن، توجه به نقش جلسات سنتی در رشد و توسعه فعالیت های قرآنی و جایگاه ثابت برای قاریان در رشد سطح تلاوت و انس با قرآن از اهداف اجرای احیاء جلسات سنتی قرآن در مساجد است.
وی ایجاد فضای عمومی آموزش قرآن کریم و توسعه فعالیت های قرآنی مساجد را از دیگر اهداف احیاء جلسات سنتی دانست و افزود: ایجاد شبکه منسجم قاریان مساجد، برگزاری جلسات سنتی آموزشی قاریان، ارتقاء سطح جلسات قرآنی مساجد، آموزش و تربیت قاریان و حافظان در جلسات سنتی و توجه ویژه مسئولان و متولیان مساجد و قرآن به نقش جلسات قرآنی مساجد در تربیت نخبگان قرآنی از اهداف اجرای این طرح است.
عبداللهی با اشاره به اینکه جلسات سنتی آموزش قرآن کریم توسط خانه های نور در مساجد تشکیل و تقویت می شوند، تصریح کرد: آموزش های مورد نیاز مربیان با توجه به شرایط بومی و سطح مخاطبین توسط اساتید و مربیان خانه های نور ارائه می شود.
مسئول دبیرخانه نظارت بر کانون های فرهنگی هنری مساجد خراسان رضوی از برگزاری طرح قرآنی 1447 در سال جاری در کانون های مساجد استان خبر داد و گفت: سال گذشته این طرح قرآنی1446 در 190 کانون فرهنگی هنری مساجد خراسان رضوی برگزار شد.
وی با اشاره به اجرای سلسله نشستهای قرآنی و طرح قرآنی 1447 در سال جاری در کانون های مساجد استان، خاطر نشان کرد: در سال گذشته تفسیر قرآن در 300 مسجد پیگیری و 190 کلاس حفظ در طرح قرآنی 1446 در کانون های استان برگزار شد.
مسئول دبیرخانه نظارت بر کانون های فرهنگی هنری مساجد خراسان رضوی وضع موجود در حوزه قرآن را نامطلوب ارزیابی کرد و اذعان داشت: کانون های مساجدی که مجوز خانه های نور را دریافت می کنند باید فعالیت هی قرآنی براساس شرایط و ضوابط تعیین شده انجام دهند.
وی با اشاره به فعالیت 43 مرکز خانه نور در استان، بیان داشت: احیاء جلسات سنتی در قالب خانه های نور یکی از وظایف خانه های نور است.
عبداللهی با اشاره به برگزاری جلسات به صورت سه ماهه و حداقل یک جلسه 2 ساعته در هفته، تاکید کرد: در این جلسات باید افرادی که با قرآن نامانوس هستند را با ابعاد مختلف قرآن آشنا کرد.
وی ارائه گزارش کانون های مساجد به دبیرخانه کانون ها را نیازمند برنامه ریزی و تصمیم گیری مناسب دانست و گفت: درآمدهای مالی که از محل آموزش های قرآنی در مساجد به دست می آید می تواند بخشی از نیاز مالی کانون ها را برآورده سازد.
پایان پیام/
نظر شما