به گزارش خبرگزاری شبستان از اردبیل، ابراهیم سحرخیز معاون آموزش متوسطه وزارت آموزش و پرورش عصر امروز( 31 فروردین) در نشست صمیمی با معاونین و کارشناس مسئولان آموزشی نواحی و مناطق استان اردبیل اظهار داشت: در طول 34 سال پیروزی بعد از انقلاب اسلامی، آموزش و پرورش هیچ گاه دارای سند رسمی نبوده است که در یک سازمان رسمی همچون مجلس به تایید رسیده باشد.
وی با بیان اینکه سند تحول بنیادین خوشایند بعضی ها نبود و نمی خواستند که این سند به سرانجام برسد، افزود: سند تحول بنیادین محصول مطالعه و تجربه وزرای قبلی ، حال، کارشناسان و مدیران آموزش و پرورش است ولی متاسفانه برای برخی از خواص مفاد آن به خوبی تبیین نشده است.
سحرخیز بیان داشت: امروزه سند برنامه درسی تحول اساسی پیدا کرده است و منابعی که مکمل و متمم برنامه درسی است در سند تحول تحول بنیادین پیش بینی شده است و این سند آموزش و پرورش را از خطاهای فکری افراد و وزیر آینده مصون می دارد.
معاون آموزش متوسطه وزارت آموزش و پرورش با تاکید بر این مطلب که تغییر در کتب درسی الزامی است، تصریح کرد: براساس اصول و ضابطه، تغییرات باید هدفی داشته باشد و به کیفیت آموزش، تاثیرگذاری در دانش آموز و فهم آن کمک کند و تغییر سلیقه ای نباشد.
وی با اشاره به تک شیفته کردن مدارس، ادامه داد: نوبت بعد از ظهر درس خواندن خیانت به دانش آموز است چراکه دانش آموز آن کشش مغزی را که در نوبت و اوایل صبح دارد به هیچ عنوان در شیفت بعد از ظهر ندارد.
سحرخیز در پایان سخنان خود با بیان اینکه ما به نظر کارگروه ها و کارشناسان اهمیت می دهیم، اضافه کرد: نباید کارگرو های آموزشی جای افراد سست و تنبل باشد چراکه هیچ خدمت و پیشنهادی را نمی توانند برای کیفیت بخشی به امر تعلیم و تربیت بدهند.
پایان پیام/
نظر شما