چهارمین همایش علمی و تخصصی مدیریت بحران در گلستان برگزار می‎شود

مدیرکل مدیریت بحران گلستان گفت: چهارمین همایش علمی و تخصصی مدیریت بحران در صنعت ساختمان، سازه‌های زیرزمینی و شریان‌های حیاتی (12 اردیبهشت) سال جاری به مدت یک روز در محل تالار فخرالدین اسعد گرگانی برگزار می‎شود.

به گزارش خبرگزاری شبستان از استان گلستان، قاسم سمیعی، مدیرکل مدیریت بحران گلستان در نشست هماهنگی برگزاری چهارمین همایش مدیریت بحران در صنعت ساختمان، سازه‌های زیرزمینی و شریان‌های حیاتی با رئیس نظام مهندسی گلستان در گرگان گفت: همایش‎هایی از این قبیل می‎تواند، در تعمیق نگاه علمی و تخصصی به موضوعات مرتبط با مدیریت بحران مؤثر باشد.


وی افزود: مدیریت بحران استان از هرگونه ترویج مباحث علمی در این عرصه حمایت می‎کند و اعتقاد دارد پرداختن به موضوعات مرتبط با مدیریت بحران در همایش‎های تخصصی به شناخت بهتر جایگاه این موضوع در جامعه و مجامع علمی و پژوهشی کمک می‎کند.


دبیر شورای هماهنگی مدیریت بحران استان گلستان با اشاره به نوپا بودن مدیریت بحران در کشور، تصریح کرد: لازمه تأثیرگذاری بیشتر این مدیریت حیاتی در کشور، تولید نرم‌افزارهای علمی و فکری است.


سمیعی یادآور شد: تجربه‌های اخیر و گذشته نشان داده که این سرزمین هر لحظه در معرض تهدید بلایای طبیعی است و ایفای نقش این مدیریت در راستای پیشگیری می‎تواند به کاهش اثرات مخرب این بلایا کمک کند.


وی، برگزاری همایش یا نشست‎های علمی را مرتبط با چرخه پیشگیری و آموزش دانست و ادامه داد: نشر علم و تغذیه فکری جامعه علاقه‌مند به موضوع مدیریت بحران، از مسیر تبادل‌نظر، هم‌اندیشی، استفاده از تجارب دیگر ملل و امکان مطالعه منابع علمی میسر خواهد بود.


سمیعی متذکر شد: در سال‌های اخیر راه‎اندازی نخستین کتابخانه تخصصی مدیریت بحران در سطح کشور در این اداره‌کل موجب شد تا بسیاری از پژوهشگران و صاحب‎نظران به این مجموعه مراجعه کنند و از این منابع غنی بهره‎برداری کنند.


وی خاطرنشان کرد: توسعه علمی در مجامع علمی و دانشجویی راه را برای قدم‌های مثبت و تأثیرگذار در مراحل چهارگانه مدیریت بحران (پیشگیری، آمادگی، مقابله و بازسازی) مهیا می‎سازد.


مدیرکل مدیریت بحران گلستان با اشاره به محورهای اصلی همایش مدیریت بحران در صنعت ساختمان، سازه‌های زیرزمینی و شریان‌های حیاتی گفت: بررسی نقش مهندسان و سازمان‌های نظام مهندسی در مدیریت بحران‌های طبیعی و حوادث غیرمترقبه و سازوکارهای اصلاح نظام ساخت‌وساز و نقش آن در کاهش خسارات ناشی از این نوع حوادث برخی از محورهای این همایش تخصصی است.


سمیعی اضافه کرد: نقش سازمان‌های متولی شریان‌های حیاتی شهری و برون‌شهری در مدیریت بحران و طراحی شریان‌های حیاتی شهرها در حوادث طبیعی از دیگر محورهای اصلی این همایش علمی محسوب می‎شود.


به گفته وی، الزامات پدافند غیرعامل در بحران، مدل‌سازی و طراحی سازه‌های زیرزمینی در مواقع عادی و بحران و بررسی مدیریت بحران در سازه‌های زیرزمینی با نگاهی بر تجربیات سایر کشورها از دیگر مباحث علمی این همایش را تشکیل می‎دهد.


سمیعی، موضوعاتی با عناوین، شهر خلاق، عامل موثر در توسعه پایدار، نقش شهر خلاق در کنترل بحران های طبیعی، استراتژی‌های توسعه پایدار و نقش آن در مدیریت بحران، نحوه استفاده از برنامه‌ریزی‌های شهری در مدیریت بحران، رابطه شهرهای خلاق با پدافند غیرعامل، عصر اطلاعات و کنترل بحران‌های شهری را از دیگر موضوعاتی قلمداد کرد که در این همایش کشوری به آن پرداخته می‎شود.


به گزارش روابط عمومی مدیریت بحران گلستان، وی یادآور شد: به شرکت‌کنندگان در این همایش گواهینامه حضور در دوره مورد تأیید وزارت علوم، تحقیقات و فناوری اعطا خواهد شد.


چهارمین همایش علمی و تخصصی مدیریت بحران در صنعت ساختمان، سازه‌های زیرزمینی و شریان‌های حیاتی (12 اردیبهشت) سال جاری به مدت یک روز در محل تالار فخرالدین اسعد گرگانی برگزار می‎شود.

 

پایان پیام/
 

 

کد خبر 245652

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha