به گزارش خبرگزاری شبستان از همدان، حجت الاسلام محمد صالحی، مدیر کل اداره اوقاف و امور خیریه استان همدان، شب گذشته (12 اسفند) در مراسم رونمایی از ضریح امامزاده خضر همدان گفت: اداره کل اوقاف و امور خیریه استان همدان، بیش از 22 برنامه فرهنگی، مذهبی و عمرانی شاخص را طی سال جاری در سطح این استان اجرا کرده است.
وی با اشاره به اینکه این برنامه ها با کمک واقفین استان انجام گرفته است، اضافه کرد: عمران، حفظ و نگهداری موقوفات، کمک به مستمندان، ایتام، دانشجویان و دانش آموزان بی بضاعت، اعزام مبلغ به روستاهای محروم استان، خرید کتب مذهبی و ادعیه، ترویج قرآن و اتمام پروژه های عمرانی نیمه تمام از جمله برنامه های شاخص این نهاد طی سال جاری بوده است.
وی تصریح کرد: وظیفه ذاتی این اداره، خدمت به امامزادگان واجب التعظیم، تولیت موقوفات و باقیات و صالحاتی است که پیشینیان ما در راستای ترویج فرهنگ اسلامی وقف به ما هدیه داده اند.
مدیر کل اداره اوقاف و امور خیریه استان در ادامه این مراسم گفت: یکی از برنامه های اداره اوقاف این استان طی سال های آتی، تنظیم تفاهم نامه ای با اداره ثبت و اسناد در جهت ابدی تر کردن موقوفات است.
حجت الاسلام صالحی، احیای موقوفات استان را از دیگر برنامه های این اداره دانست و اضافه کرد: احیای موقوفات به دستور و فتوای تاریخی امام خمینی (ره) شروع شد که احیای موقوفات باید تداوم داشته باشد.
وی با تاکید بر اینکه باید موقوفات در راستای نیازهای فعلی جامعه باشند، تصریح کرد: موقوفات، متناسب با نیازهای اجتماعی به وجود آمده اند تا مشکلات در جامعه اسلامی کمتر شود.
وی با بیان اینکه موقوفات استان همدان دارای پیشینه بسیار خوبی هستند، تصریح کرد: این استان نیز علاوه بر این خصوصیت دارای موقوفات مناسبی است که سالانه از محل این مکان ها، بیش از 40 میلیارد ریال درآمد حاصل می شود.
رئیس امور دینی و اماکن متبرکه اداره کل اوقاف و امور خیریه استان در ادامه گفت: امامزادگان و بقاع متبرکه در هر برهه ای از زمان، بهترین پایگاه و ملجا برای رفع نیازهای معنوی انسان ها محسوب شده اند.
علی حیدری با بیان اینکه هدف والای ما باید جامه عمل پوشاندن به فرمایشات مقام معظم رهبری مبنی بر تبدیل بقاع متبرکه به قطب های فرهنگی باشد، اضافه کرد: این هدف والا با برنامه ریزی دقیق و درست محقق می شود.
وی با تاکید بر اینکه این مکان های نورانی باید با بسیج کردن کلیه امکانات و توانایی ها به به پناهگاه جوانان تبدیل شوند، تصریح کرد: با استفاده از ظرفیت جذب مردم به امامزادگان می توان برنامه های ترویج وقف را در جامعه اجرایی کرد.
وی اظهار داشت: برگزاری دوره های آموزشی برای هیات امنا، مدیران داخلی و خدام بقاع متبرکه، تخصیص اعتبار به مساجد و بقاع متبرکه در حال احداث، بازسازی و مرمت بقاع متبرکه از محل بودجه سازمانی و استانی و نیز نظارت در قرارداد ساخت ضریح و نصب آن در امامزادگان استان از مهمترین برنامه های سال جاری این اداره بوده است.
پایان پیام/
نظر شما