به گزارش خبرگزاری شبستان، حجت الاسلام سید محمدحسن ابوترابی فرد، نایب رئیس مجلس شورای اسلامی، در نشستی با دانشجویان دانشگاه علوم پزشکی یاسوج، مهم ترین دغدغه های خود را در دو بخش اقتصادی و فرهنگی ذکر کرد و گفت: دغدغه من دغدغه اقتصادی است و از سویی نیز معتقدم در سیستم اجرایی دولت من، می بایست دستورات الهی و دینی حاکم شود.
وی اظهار داشت: سفرهای استانی که سبب ارتباط نزدیک و چهره به چهره مسئولان عالی رتبه کشور با مردم شد، یکی از عملکردهای مثبت دولت نهم و دهم است.
نایب رئیس مجلس نهم شورای اسلامی در پاسخ به این سوال که آیا به نفع کاندیدایی از صحنه انتخابات کنار می روید؟ ادامه داد: تا قبل از ورود برای نامزدی به انتخابات آتی ریاست جمهوری با هیچکدام از کاندیداهای احتمالی مشورت نکرده و در این ارتباط اظهارنظری نکرده ام.
وی خاطرنشان کرد: همه را به وحدت و اتحاد و در نظرگرفتن فرامین اخلاقی و دینی رهبری معظم انقلاب برای شرکت در سازندگی کشور دعوت می کنم.
این کاندیدای احتمالی انتخابات یازدهم ریاست جمهوری در پاسخ به این سوال که در کابینه شما از چه شخصیت هایی بهره برده می شود؟ افزود: اگر این امانت را مردم در اختیار من قرار دهند بدون شک از نیروهای متخصص استفاده می کنم.
ابوترابی فرد تاکید کرد: در کابینه خود، مسئولیت ها را به اهلش می سپارد و شرط این واگذاری در قله بودن آن فرد در رشته تخصصی خود است.
براساس این گزارش، رئیس مرکز تحقیقات استراتژیک مجمع تشخیص مصلحت نظام در جمع دانشجویان استان یزد در دانشگاه آزاد اسلامی، گفت: برگزاری انتخابات پرشور جایگاه بین المللی کشور را ارتقا می بخشد و حفظ منافع ملی با هزینه کمتری ممکن می شود.
حجت الاسلام حسن روحانی به آثار برگزاری یک انتخابات پرشور در کشور اشاره کرد و گفت: برگزاری یک انتخابات پرشور انسجام فرهنگی و اجتماعی در جامعه را تقویت می کند.
روحانی ادامه داد: اگر در فرآیند برگزاری انتخابات اخلاق سیاسی، عقلانیت و عدالت مورد توجه قرار گیرد؛ انسجام سیاسی جامعه تقویت و تاثیرات فرهنگی و اجتماعی برای کل جامعه خواهد داشت.
وی تقویت نشاط را از دیگر تاثیرات برگزاری یک انتخابات پرشور دانست و گفت: نفس رقابت نشاط آور است، برگزای انتخابات باید احساس نشاط و شادی را در بین همه مردم تقویت کند چرا که انتخاباتی که بخشی از مردم احساس شادی کنند در ارتقای سرمایه های فردی و اجتماعی تاثیرگذار نیست.
روحانی، کسب اعتبار و وجهه بین المللی را از دیگر مزایای برگزاری انتخابات پرشور دانست و گفت: برگزاری یک انتخابا ت ملی، سراسری، شکوهمند و رقابتی با مشارکت حداکثری مردم یک برند برای کشو خواهد بود، کما اینکه دموکراسی و مردم سالاری یک برند برای کشور و مملکت است.
روحانی ادامه داد: برند انتخابات می تواند سرمایه ها را به کشور جذب و توریست را تقویت کند، انتخابات جلوه ای از برند حکومت مردم سالار است ومی تواند جایگاه بین المللی ایران را ارتقا بخشد.
روحانی با بیان اینکه انتخابات هویت ملی را تقویت می کند، افزود: در انتخابات همه خرده فرهنگ ها و اقوا م ملی زیر یک چتر جمع می شوند، کشور در انتخابات هویت ملی را تمرین می کند.
این گزارش می افزاید: غلامعلی حدادعادل، عضو ائتلاف پیشرفت (2+1)، در گفتوگو با خبرنگاران در حاشیه مراسمی که به مناسبت روز زمین پاک در جاجرود برگزار شد، با بیان اینکه تعدد کاندیداهای اصولگرایان به ضرر آنهاست، گفت: امکان افزایش اعضای ائتلاف پیشرفت وجود دارد.
وی اظهار داشت: حضور سه جناح مختلف دولت، اصلاحطلب و اصولگرا را در انتخابات آینده ریاست جمهوری در کشور شاهد خواهیم بود.
حدادعادل گفت: احتمال این هم وجود دارد که تعداد نفراتی که عضو ائتلاف پیشرفت هستند، افزایش یابد و ما قبل از این هم گفته بودیم که امکان این افزایش نفرات وجود دارد.
کاندیدای احتمالی انتخابات ریاست جمهوری، نقش رسانههای جمعی در جریان انتخابات و گرم کردن تنور انتخابات ریاست جمهوری، این فعالیتها را بسیار مهم و ارزشمند توصیف کرد.
حدادعادل یادآور شد: رسانههای مختلف دیداری و شنیداری، مکتوب و مجازی در این روزها مشغول هستند و برنامهریزی کاری خوبی دارند.
در ادامه محمدرضا باهنر، نایب رئیس مجلس شورای اسلامی که به استان اردبیل سفر کرده بود، در جمع خبرنگاران این استان حضور یافت.
نایب رئیس مجلس شورای اسلامی اظهار داشت: اردبیل استان حاصل خیز و اقتصادی کشور است که متأسفانه طی 50الی40سال گذشته مورد بی مهری فراوان قرار گرفته و حقش آنچنان که شایسته است ادا نشده و باید برای استفاده از پتانسیل های فراوان و بی نظیرآن در دنیا، برنامه ریزی اساسی صورت گیرد.
وی با بیان اینکه مسئولان اجرایی کشور در اوایل سال 92 باید کنترل بیشتری برای جلوگیری از تورم داشته باشند، افزود: تمهیدات خوبی برای کنترل هزینهها و تأمین کالاهای مورد نیاز مردم اندیشیده شده است.
نماینده مردم تهران در مجلس شورای اسلامی تصریح کرد: برگزاری دو انتخابات مهم و سرنوشتساز در یک روز برای نخستین بار در تاریخ انقلاب اسلامی ایران رقم میخورد که الزامات و شرایطی برای همافزایی دارد و فدا شدن هرکدام برای دیگری مضر است.
باهنر، انتخابات را با حضور اصولگرایان، اصلاحطلبان و کاندیدهای دولت سه قطبی معرفی کرد و اذعان داشت: اصلاحطلبان با وجود اختلاف نظرهایی که دارند در نهایت با تفاهم یک کاندید را معرفی میکنند.
وی بیان کرد: در قطب اصولگرایان بهطور فردی کاندیدهای زیادی داریم و به 15 نفر هم میرسند، اما تاکنون دو گروه با عنوان «1+2» و «پیروان خط امام و رهبری» با هماهنگیهای روحانیت اعلام حضور کردند که معتقدیم اصولگرایان با وحدت باید صحنه را حمایت کنند و حضور افراد متفرق و مستقل دور از انتظار نیست.
نایب رئیس مجلس شورای اسلامی سیاست راهبردی خود را پیروزی اصولگرایان دانست و ابراز داشت: اهل دادن شعار انتخاباتی نیستم و نگاه ما باید به آینده باشد، تمام پیشرفتهای کشور نتیجه خدمات ارزنده دولتهای پیشین است؛ برای روی کار آمدن نباید گذشتگان را زیر سوال برد و در دولت آینده هم عدم کارآمدی نسبی را نباید بر گردن گذشتگان انداخت.
پایان پیام/
نظر شما