به گزارش خبرگزاری شبستان، مرتضی خدمتکار رئیس اداره آموزش معاونت قرآن و عترت وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی در خصوص عملکرد این معاونت در بحث حفظ اظهار کرد: هیچ سازمان و دستگاه قرآنی کشور از حیث برنامه ریزی، حمایت و پشتیبانی محتوایی و مالی همانند وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی و مرکز هماهنگی توسعه و ترویج فعالیتهای قرآنی کشور(سابق) و معاونت قرآن و عترت فرهنگ و ارشاد اسلامی در طول چند سال گذشته عمل نکرده است.
وی در ادامه افزود: با قاطعیت میتوان گفت عملکرد وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی در بحث ترویج حفظ، حمایت و پشتیبانی از بحث حفظ قرآن کریم در طول سالهای گذشته بسیار پر رنگ بوده است.
خدمتکار بیان کرد: دلیل موفقیت وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی پشتیبانی و حمایتهای محتوایی و مالی در قالب مؤسسات و مراکبز قرآنی تحت پوشش این وزارتخانه بوده است.
خدمتکار از شرکت 170 هزار نفری در آزمونهای گذشته خبر سراسری افزود: در شش سال گذشته معاونت قرآن و عترت وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی توانسته است تنها با برگزاری یازده آزمون 170 هزار نفر را در مقاطع مختلف حفظ تربیت کند اما در مجموع میتوان گفت تعداد کسانی که در دورههای مختلف حفظ مؤسسات و مراکز قرآنی طرف قرارداد ثبت نام و شرکت کردهاند بیش از صدها هزار نفر بودهاند که متأسفانه به صورت مقطی در این دورهها شرکت کردهاند که عدد 170 هزار نفر آمار افرادی است که در دورهها در آزمونهای وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی شرکت و موفق به کسب قبولی شدهاند.
رئیس اداره آموزش در خصوص فارغ التحفیظان معاونت قرآن و عترت وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی اعلام کرد: تاکنون 60 هزار نفر در رشته حفظ جزء 30 ، 35 هزار نفر حفظ 3 جزء ، 26 هزار نفر حفظ 5 جزء 18 هزار نفر حفظ 5 جزء، 12 هزار نفر حفظ 20 جزء و 6 هزار نفر هم حافظ کل قرآن کریم شدند.
وی اظهار کرد: شروع تربیت این تعداد حافظ، قبل از بیانات مقام معظم رهبری در خصوص تربیت 10 میلیون حافظ آغاز شد و تا کنون رشد و استقبال خوبی داشته است و در سال جدید نیز در صورت تأمین اعتبار لازم، با توجه به برنامه ریزیهای صورت گرفته طرح ملی حفظ را با جدیت پیگیری خواهیم کرد.
پایان پیام/
نظر شما