به گزارش خبرگزاری شبستان از اهواز، پروفسور عبدالحسین فرج پهلو، دبیر کمیته علمی همایش «مدیریت دانش: حال و آینده»، در مراسم افتتاحیه این همایش که در دانشگاه شهید چمران اهواز برگزار شد، گفت: این همایش یکی از فعالیت هایی است که در چارچوب برنامه های قطب مدیریت دانش که تنها قطب علمی کشور در این حوزه می باشد، برگزار شده است.
وی با بیان اینکه مدیریت دانش بیش از 2 دهه است که در جهان غرب و نزدیک به 6 سال است که در ایران مطرح شده، افزود: برگزاری این همایش زمینه ساز تلاقی آرا، اندیشه ها، مبادله دانش و تجربیات سال های گذشته در حیطه نظری و عملی مدیریت دانش است که امیدواریم خروجی این همایش در جامعه به عرصه عمل برسد.
پروفسور فرج پهلو، با اشاره به اینکه پس از اعلام فراخوان، 150 چکیده مقاله به دبیرخانه همایش ارسال شد، تصریح کرد: از این تعداد 103مقاله بعد از داوری برگزیده و در مرحله دوم داوری 56 مقاله انتخاب شد و در نهایت 20 مقاله برای ارائه شفاهی و 27 اثر به صورت پوستر در همایش عرضه می شود.
وی با بیان اینکه برگزاری دو کارگاه در حوزه مدیریت دانش با عناوین «آشنایی با سنجش رتبه علمی دانشگاهها» و «مستندسازی تجربیات؛ چرا و چگونه؟» نیز از جمله برنامه های جنبی این همایش است، یاد آور شد: هدفگذاری ما در این است تا این همایش هر دو سال یک بار اجرا و همایش هایی در سطح بین المللی برگزار کنیم.
وی ابراز کرد: این همایش در 7 محور شامل مبانی نظری مدیریت دانش، زیرساختهای مدیریت دانش، فرآیند مدیریت دانش، روابط مدیریت دانش با حوزههای دیگر، مدیریت دانش و توسعه، ابعاد کاربردی مدیریت دانش و آینده مدیریت دانش برگزار میشود.
حجت الاسلام سید محسن شفیعی، مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه های خوزستان، با بیان اینکه علم بدون تردید هم به مدیریت دانش و هم به دانش مدیریتی نیازمند است، عنوان کرد: دانش موهبت الهی است و علم نوری می باشد که منشأ آن منورالنور یعنی خداوند است.
وی با بیان اینکه اگر انسان می تواند بداند، بخواند و بفهمند همه با اراده خداوند است، ادامه داد: این نعمتی است که از آن به نور تعبیر شده، علم نوری است که باید قدر آن را دانست و اقیانوس مواج و متحرکی می باشد و به مدیریت نیاز دارد تا آسیب و ویرانی به بار نیاورد.
حجت الاسلام شفیعی، با بیان اینکه در حوزه علم و دانش، باید تحقیق و تلاش صورت گیرد، به آن عمل، دانش ها کاربردی و دانشوران تکریم شوند، تأکید کرد: باید یک مدیریت قوی در حوزه علم وجود داشته باشد و دانش را باید با نوشتن به بند دربیاورید تا حفظ شود.
وی با اشاره به اینکه در سطوح مختلف خروجی این همایش را به جامعه تزریق کنیم و کار به نخبگان محدود نشود، اذعان داشت: فرهنگ عمومی جامعه را باید در همه بخش ها بالا برد و در عین حال که نبض دانشگاه با این همایش ها و برنامه های علمی می باشد اما ضروریست به بیرون دانشگاه نیز توجه کرد و به سمتی حرکت کنیم که محصول چنین نشست هایی ارتقای فرهنگ عمومی شود.
لازم به ذکر است، این همایش با حمایت شرکت ملی مناطق نفت خیز جنوب، انجمن کتابداری و اطلاع رسانی شاخه خوزستان، مرکز منطقه ای اطلاع رسانی علوم و فناوری، شرکت پارس آذرخش، مجتمع آموزش عالی آب و برق خوزستان، اداره کل کتابخانه های عمومی استان و شرکت فولاد خوزستان برگزار شده است.
پایان پیام/
نظر شما