جواد آرینمنش، نایب رئیس کمیسیون فرهنگی مجلس شورای اسلامی با اشاره به اینکه امروز کانونهای فرهنگی هنری مساجد یکی از کارآمدترین، فراگیرترین و مؤثرترین مراکز فرهنگی سازمان یافته تلقی میشود به خبرنگار شبستان گفت: کانونهای مساجد با توجه به پراکندگی و گستردگی فراوان، توانستهاند در مقابله با تهاجم فرهنگی و ترویج فرهنگ اسلامی نقش مؤثری ایفا کنند.
وی به تلاش کمیسیون فرهنگی مجلس شورای اسلامی در راستای تقویت کانون های فرهنگی هنری مساجد اشاره کرد و افزود: ضرورت حمایت بیشتر کانونهای مساجد همواره وجود داشته و دارد و مجلس شورای اسلامی نیز در سالهای گذشته برای افزایش بودجه و اعتبار این پایگاه های فرهنگی و مذهبی اهتمام ویژه داشته است.
آرینمنش کانون فرهنگی هنری ایدهآل و موفق را کانونی دانست که بین عناصر و ارکان مسجد (امام جماعت، مدیر کانون و هیئت امنا) و سایر عوامل تأثیرگذار همچون بسیج، هماهنگی کامل ایجاد کند و در جذب کودکان، نوجوانان و جوانان موثر باشد و شعاع قابل ملاحظهای از افراد منطقه تحت پوشش را تحت تأثیر فعالیتهای فرهنگی و هنری قرار دهد.
نماینده مردم مشهد در مجلس شورای اسلامی در تشریح دیگر ویژگی های کانون موفق و ایده آل ادامه داد: کانون فرهنگی هنری ایدهآل باید از برنامهریزی مناسبی برخوردار و در جذب امکانات مردمی برای گسترده شدن فعالیتهای نسل جوان مؤثر باشد و با بهرهگیری از فناوریهای نوین و امکانات سمعی و بصری بتواند جاذبه فعالیتهای فرهنگی و مذهبی خود را ارتقا بخشد. تربیت نیروی انسانی متخصص و متعهد در عرصههای فرهنگی و هنری از دیگر ویژگی های یک کانون فرهنگی هنری ایدهآل است.
نایب رئیس کمیسیون فرهنگی مجلس شورای اسلامی با اشاره به مصوبه اخیر مجلس شورای اسلامی مبنی بر ایجاد کانون فرهنگی هنری در 25 درصد مساجد کشور تا پایان برنامه پنجم توسعه خاطرنشان کرد: برای اجرای این مصوبه، دولت موظف است، امکانات، اعتبارات و نیروی انسانی لازم را در اختیار ستاد عالی کانونهای مساجد کشور و وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی قرار دهد.
پایان پیام/
نظر شما