دریافت مال‌التجاره موقوفات سالانه درآمدی برابر درآمد نفتی به همراه می آورد

مدیرکل روابط عمومی سازمان اوقاف وامور خیریه بااشاره به جایگاه اثرگذار وقف در عرصه‌های مختلف گفت: اگر مال‌التجاره موقوفات کنونی احصا شود درآمدی هم‌پایه درآمد نفت در طول سال به دست می‌آید.

 

به گزارش خبرنگار شبستان، حسن ربیعی، مدیر کل روابط عمومی و امور بین‌الملل سازمان اوقاف و امور خیریه در نشست جایگاه رسانه‌ها در ترویج فرهنگ وقف با بیان این مطلب که استفاده از راهکارهای رسانه‌ای هدف سازمان برای ترویج فرهنگ وقف در جامعه است، گفت: این سازمان تاکنون 54 راهکار را برای تبلیغ و ترویج پدیده وقف در جامعه شناسایی و احصا کرده‌‌اند تا بر اساس آنها استراتژی‌های کاربردی را مورد استفاده قرار دهد.

وی همراه ساختن مدیران رسانه‌ای با سیاست‌های سازمان اوقاف را از مهم‌ترین این رویکردها دانست و اظهار کرد: رسانه‌ها عاملی اثرگذار در معرفی سیاست‌ها، تأثیرات و فواید پدیده وقف در میان جامعه هستند که اگر فرهنگ این امر مقدس توسط آنها در جامعه نهادینه شود می‌توان عواید بسیار به دست آورد.

ربیعی تصریح کرد: استفاده از عواید موقوفات بالفعل سازمان اوقاف در بهره‌گیری از فضای رسانه‌ای رویکرد نخست است چرا که اگر مال‌التجاره موقوفات کنونی ارایه شود درآمدی نزدیک به درآمد نفتی کشور در طول سال به دست می‌آید.

مدیر کل روابط عمومی و امور بین‌الملل سازمان اوقاف و امور خیریه وقف را سنتی حسنه با فواید عام‌‌المنفعه خواند و خاطرنشان کرد: این پدیده به عنوان حکمی الهی است آنچنان که باید برای مردم ملموس شود، بنابراین باید با همکاری رسانه‌ها نقش آن را به عنوان وزنه‌ای اثرگذار در عرصه‌های سیاسی، اجتماعی و فرهنگی کشور به جامعه شناساند.

 

بنابر این گزارش، سیدغلامرضا کاظمی دینان، عضو هیئت‌مدیره انجمن روابط عمومی در ادامه این نشست روابط عمومی‌ها را دارای نقش آگاهی‌بخشی به مخاطب دانست و گفت: روابط عمومی شغلی پیامبرگونه است که می‌تواند از طریق ایجاد ارتباط سالم با جامعه عملکرد، خدمات و مأموریت‌های سازمان را به اطلاع مخاطبان برسانند.

وی آگاهی‌بخشی روابط عمومی‌ها را زمینه‌ساز دانایی مخاطبان و توانمندسازی آنها دانست و ابراز کرد: هر وسیله‌ای که ما را به هدف نزدیک سازد، رسانه محسوب می‌شود، بنابراین سازمان اوقاف نیز برای اشاعه فرهنگ وقف در جامعه باید از تمامی رسانه‌های بیداری، شنیداری، مکتوب، مجازی و حتی برگه‌های کوچک خبری برای معرفی تأثیرات و کارکردهای وقف در جامعه استفاده کند.

کاظمی دینان با تأکید بر لزوم ایجاد دانشکده وقف تصریح کرد: ایجاد شور و شوق وقف در جامعه نیازمند حجم گسترده‌ای از تبلیغات رسانه‌ای است تا در اثر تکرار این امر شرعی ملکه ذهن مخاطب شود. فرهنگ‌سازی در امر وقف از طریق تعامل با رسانه‌ها امر دیگری است که سازمان اوقاف باید به آن اهتمام ویژه داشته باشد.

عضو هیئت‌مدیره انجمن روابط عمومی با اشاره به عدم اعتماد مردم به عنوان یکی از دلایل کاهش وقف در جامعه یادآور شد: ارایه بیلان‌های کاری از سوی سازمان اوقاف و امور خیریه در پایان هر سال امری است که می‌تواند اعتماد از دست رفته را احیا کند که در این میان باز هم رسانه‌ها می‌توانند مخاطبان را به مسیر صحیح رهنمون شوند.

شایان ذکر است، نشست تخصصی بررسی جایگاه رسانه‌ها در اشاعه فرهنگ وقف سه‌شنبه 9 آذر در سازمان فعالیت‌های قرآنی دانشجویان کشور برگزار شد.

پایان پیام/

 

 

 

 

 

کد خبر 2481

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha