مینا مهدوی، معاون آموزش حوزه علمیه خواهران گیلان در مصاحبه با خبرنگار شبستان، با اشاره به ارزیابی اساتید سطح دو حوزه علمیه خواهران، اظهار کرد: این امر در راستای افزایش تعداد مدارس علمیه خواهران در استان و بالا رفتن ظرفیت پذیرش طلاب در سال تحصیلی جدید صورت می پذیرد.
وی در ادامه با بیان اینکه این ارزیابی به مدت دو روز(5 و 6 اردیبهشت) سال جاری در مرکز مدیریت حوزه علمیه خواهران شهرستان رشت برگزار شده است، اظهار کرد: این ارزیابی در رشتههای مختلف تخصصی از جمله فقه و اصول، تفسیر، علوم قرآنی و ادبیات عرب برای مقطع سطح دو انجام شد.
معاون آموزش حوزه علمیه خواهران گیلان، در ادامه با برشمردن مراحل ارزیابی اساتید، خاطرنشان کرد: افرادی که در ارزیابی شرکت میکنند باید طرح درس خود را برای اساتید ارزیاب ارائه کرده و پس از آن به طور شفاهی پاسخگوی اساتید مزبور در زمینه تخصصی درس مورد نظر باشند.
مهدوی در ادامه از راهاندازی مقطع سه حوزه علمیه خواهران برای نخستین بار در گیلان در سال تحصیلی 93-92 خبر داد و گفت: با تلاشهای انجام شده حدود 80 نفر از خواهران(20 اردیبهشت) امسال در مرکز استان در مقطع سه حوزوی با یکدیگر رقابت میکنند.
وی افزود: هم اکنون حدود 90 استاد کار آموزش را در حوزه علمیه خواهران بر عهده دارند که با ارزیابیهای صورت گرفته 30 نفر بر تعداد این اساتید افزوده خواهد شد.
معاون آموزش حوزه علمیه خواهران گیلان با بیان اینکه تا چند ماه دیگر و تا قبل از سال تحصیلی جدید سه حوزه علمیه برای تحصیل خواهران طلبه افتتاح میشود، گفت: از این سه مدسه، دو مدرسه علمیه در شهرهای آستانه اشرفیه و رضوانشهر در سطح دو و یک مدرسه علمیه در مقطع سطح سه در شهرستان رشت قرار دارد.
مهدوی با تصریح بر اینکه تعهد و تخصص دو شاخصه مهم در ارزیابی اساتید حوزه علمیه خواهران است، اضافه کرد: خوشبختانه امسال برخلاف سالهای گذشته هر دو استاد ارزیاب، یعنی حجج اسلام نقدی و میرفاطمی از نیروهای داخل استان هستند.
وی در پایان با تاکید بر اهتمام مسئولان حوزوی برای بالابردن سطح علمی طلاب و اساتید، خاطرنشان کرد: پرورش اساتید برجسته و تربیت مبلغان متخصص از جمله اهداف آموزشی حوزه علمیه خواهران است.
پایان پیام//
نظر شما