به گزارش خبرگزاری شبستان از زاهدان، محمد رضا طاهری، معاون اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری سیستان و بلوچستان در نشست خبری با اصحاب رسانه اظهار داشت: قوه قضائیه به تنهای توان مقابله با وقوع جرم را در کشور ندارد و این نیازمند همکاری و تعاملات دستگاهی فرهنگی، امنیتی و اقتصادی است.
وی با بیان اینکه قوه قضائیه قطعه ای از پازل قانون پیشگیری از وقوع جرم در کشور به حساب می آید، افزود: پیشگیری از وقوع جرم روشی مدرنیته برای نظارت بیشتر برای جرائم خواهد بود.
معاون پیشگیری از وقوع جرم دادگستری سیستان و بلوچستان تصریح کرد: با بررسی های به عمل آمده در سطح زندان های دیگر کشورها، تعداد این اماکن افزایش یافته و خودبخود کارآمدی خود را از دست داده و به مکانی برای پرورش مجرمان دیگر مبدل شده است.
طاهری ادامه داد: قانون پیشگیری از وقوع جرم اگر به صورت هدفمند اجرایی شود خودبخود به خاکریزی برای کاهش ورود پرونده ها به مراجع قضایی منجرب می شود.
وی به نقش رسانه ها در کاهش انگیزه جرم در جامعه اشاره کرد و افزود: رسانه ها به اقشار مختلف مردم آگاهی دهند تا انگیز جرم شکل نگیرد و فرد سود و زیان خود را بسنجد.
معاون پیشگیری از وقوع جرم دادگستری سیستان و بلوچستان عنوان کرد: دستگاه های امنیتی و انتظامی باید به گونه ای عمل کنند که فضای ارتکاب جرم در اجتماع فراهم نشود. ساز و کارها و مبلمان شهری به گونه ای طراحی شود که زمینه ارتکاب جرم و سرقت در جامعه رخ ندهد.
پایان پیام/
نظر شما