احمد آرام، استاد دانشگاه هنر شیراز با اشاره به ضرورت برگزاری جشنواره ملی خلیج فارس، به خبرنگار شبستان گفت: ما به عنوان یک ایرانی وطن پرست خلیج فارس را هیچ وقت نباید از یاد ببریم که با پشتوانه اسناد تاریخی بسیار غنی همواره ثابت شده که خلیج فارس همیشه متعلق به ایرانیان بوده؛ اما در واقع در مورد تبلیغات فرهنگی و هنری در این زمینه کوتاه آمده ایم.
آرام افزود: جشنواره ملی خلیج فارس در حال برگزاری است و برگزاری این جشنواره، دفاع از آن تاریخی است که بعضی از ما آن را فراموش کرده ایم و با این جشنواره نویسندگان جوان توانستند در داستان های کوتاه خود از حیثیت خلیج فارس دفاع کنند.
وی در ادامه به سطح آثار و داستان های متقاضی حضور در جشنواره اشاره و بیان داشت: همه آثار ارائه شده از سطح خوبی برخوردار بود؛ ضمن اینکه در بخش خلیج فارس برای اولین بار شاهد نگاه واقع گرای جوانان به مفهوم وطن پرستی و ایثار جوانان ما در راه دفاع از وطن جلوه خاصی داشت.
این مدرس دانشگاه با اشاره به معیارهای مدنظر گروه داوران جهت گزینش داستان ها، عنوان کرد: در بخش خلیج فارس آثار باید در زمینه خلیج فارس و در زوایای گوناگون باشد؛ در این زمینه معیار انتخاب هیئت داوران دیدگاه های تازه درباره خلیج فارس بوده و اینکه نویسندگان جوان تا چه اندازه توانستند این مهم را دنبال کنند.
این عضو هیئت داوران جشنواره ملی خلیج فارس به دومین بخش این جشنواره و معیار گزینش داستان ها اشاره و عنوان کرد: در بخش آزاد ما شاهد درخشش جوانانی بودیم که با سوژه های مختلف توانستند ارزش داستان کوتاه را حس کنند؛ معیار ما در این بخش توانایی دوستان در شناسایی موضوع، طرح و شناخت عناصر داستانی در راه یک ساختار منسجم برای داستان بود.
وی، نقش هنرمندان در روشن شدن حقایق مربوط به خلیج فارس را مهم دانست و تاکید کرد: برگزاری جشنواره خلیج فارس برای تثبیت این حقیقت و پاسداری از هویت خلیج فارس در خارج از مرزها دارای اهمیت زیادی است.
گفتنی است، سومین جشنواره ملی داستان های کوتاه خلیج فارس 12 تا 14 اردیبهشت ماه جاری به میزبانی یاسوج مرکز استان کهگیلویه وبویراحمد برگزار می شود.
پایان پیام/
نظر شما