به گزارش خبرگزاری شبستان از هرمزگان، دکتر سید محمد حسینی در مراسم اختتامیه سومین جشنواره بین المللی خلیج فارس در بندرعباس تاکید کرد: هنرمندان ایران زمین باید بکوشند هر سال با ارائه خلاقیت و نوآوری بیشتر با صدای فرهنگ و هنر از هویت خلیجفارس دفاع کنند.
وی افزود: برگزاری جشنواره بین المللی خلیج فارس موجب همبستگی و همدلی بینظیر همه ایرانیان نه تنها در این کشور، بلکه در سراسر جهان است و هیچ مناسبتی با شکوه تر از این موجب وفاق ملی نمیشود.
حسینی اظهار داشت: این میراث ارزشمند و گرانبها سال به سال با اجرای برنامههای متنوع فرهنگی و هنری با شکوه بیشتری دنبال میشود که این امر در سومین سفر استانی دولت با تصویب موضوع ایجاد دبیرخانه دائمی جشنواره بین المللی خلیج فارس هر سال با شکوه بیشتری دنبال شود.
وی اذعان کرد: امسال در ابتکاری قابل توجه برنامههای جشنواره خلیج فارس به شکل موضوعی به سراسر کشور تعمیم داده شد و مشاهده فعالیت و شاهد مشارکت چشمگیر همه هنرمندان استانهای کشور در جشنوارههای موضوعی با عناوین مختلف بودیم.
حسینی اظهار کرد: اگر چه دستگاه دیپلماسی کشور در جای خود اقدامات لازم را در جهت صیانت از هویت ملی ما دارد، اما هنرمندان نیز به سهم خود با ارائه آثاری ماندگار با زبان فرهنگ و هنر در صیانت از این میراث جاودانه کوشا هستند که نمونه آن را امروز شاهد هستیم.
وی با اشاره به نقش خلیج فارس در تحول فرهنگی و تمدنی خلیج فارس خاطر نشان کرد: اگر چه برخی شیطنتها و اهداف منفعتطلبانه نظام سلطه موجب شده که برای مشروعیت بخشی به حضور خود با دادن آدرس غلط به دنبال تشویش اذهان عمومی و تحریف تاریخ کهن این سرزمین هستند، اما همه شواهد تاریخی اعم از کتب، نقشه ها، یافتههای باستان شناسی نشان میدهد نام این منطقه "بحر پارسی" یا "خلیج فارس" بوده و اگر اختلافی هم هست، اختلاف بر سر خلیج پارسی یا بحر فارسی است.
وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی گفت: از دوران داریوش اول وجود ناوگان منظم دریایی ایران و نام دریای پارس وجود داشته است، در حالی که سابقه برخی کشورها حتی به 100 سال هم نمیرسد.
وی افزود: جمعیت دانشجویی ایران اسلامی بیش از چهار میلیون نفر و از کل جمعیت برخی از کشورها بیشتر است و طرح این گونه مباحث بیهوده توسط آنها، راه به جایی نخواهد برد.
پایان پیام/
نظر شما