سد مخزنی کبودوال در آستانه بهره برداری

مدیر طرح سد کبودوال گفت: سد مخزنی کبودوال یکی از پروژه های منحصر بفرد در استان گلستان بوده و ضمن نزدیکی به شهرستان علی آباد کتول در منطقه قطب گردشگری در مسیر جاده بین المللی استان های غربی و شرقی قرار دارد.

رمضانعلی الوند، مدیر طرح سد کبودوال در گفتگوی اختصاصی با خبرنگار شبستان گفت: سد مخزنی کبودوال یکی از پروژه های منحصر بفرد در استان گلستان بوده و ضمن نزدیکی به شهرستان علی آباد کتول در منطقه قطب گردشگری در مسیر جاده بین المللی استان های غربی و شرقی قرار دارد.


وی با بیان اینکه وجود ظرفیت و شرایط اقلیمی مناسب و منحصر بفرد منطقه، از جمله آبشار خزه ای و جنگل انبوه، سالانه خیل عظیمی از مسافران و گردشگران را در خود جای می دهد، افزود: با احداث این سد، ظرفیت های مناسب گردشگری منطقه را چندین برابر افزایش داده است.


الوند، هزینه اجرای این طرح را تا کنون 510 میلیارد ریال دانست و تصریح کرد: این سد در شرایط فعلی با پیشرفت فیزیکی بیش از 95 درصد آماده بهره برداری است.


وی در خصوص طرح جامع گردشگری در محدوده سد کبودوال، گفت: بخشی از مولفه طرح جامع گردشگری در قالب طرح اکوتوریستم شامل جاده های پیاده روی و دوچرخه سواری، اسکله ها و ورزش های آبی، ساختمان موزه آب و غیره از جمله طرح هایی است که در سال جاری اجرا می شود.


الوند افزود: در طرح مطالعات جامع گردشگری بخشی از مولفه های طرح در قالب طرح های دراز مدت شامل اجرای تله کابین، هتل های چند ستاره، پیست اسب دوانی، زمین های گلف، باغ گیاه شناسی، باغ پرندگان و مجتمع های رفاهی ورزشی از جمله طرح هایی خواهند بود که می تواند با جذب سرمایه گذار بخش خصوصی اجرایی شوند.

 

سد مخزنی کبودوال در حوزه آبریز رودخانه زرینگل و حوزه آبریز کبودوال شهرستان علی آباد واقع شده است. عملیات اجرایی این پروژه از سال 1382 شروع شده است.

 

پایان پیام/
 

کد خبر 249191

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha