به گزارش خبر گزاری شبستان از سنندج، دکتر سید احمد زرهانی، معاون آموزشی و قائم مقام دانشگاه مذاهب اسلامی کشور در این همایش گفت: ما در عصری زندگی می کنیم که دو سبک متمایز با دومحتوا ورویکرد درمقابل ماهستند که عبارتند از سبکی که پایگذار آن انبیا هستند و دیگری سبک جدید که مادی گرایان آن رابه وجود آورده اند، که هرکدام از آنها معرف دوتمدن و دو ویژگی هستند.
وی افزود: بنابراین این تمدن یکی ریشه در نهضت انبیا است و دیگری تمدنی که ریشه در چندین سال گذشته دارد که بیگانگان آن را به وجود آورده اند.
این مقام مسئول تصریح کرد: ماهیچ وقت دستاوردهای علمی وفرهنگی غرب را نهی نمی کنیم زیرا در نگاه ما محاسن ومعایب آنها رادر کنار هم می سنجیم بنابراین ما آن چیزی را که مخل سعادت بشری است را نهی می کنیم.
دکتر سید احمد زرهانی در ادامه با اشاره به سبک زندگی حضرت زهرا(س) افزود: سبک زندگی این بانوی بزرگوار باید به عنوان یک الگو و اصل سعادت آفرین در جامعه امروزی ما مطرح شود تا زنان و دختران ما به قله های بلند سربلندی و عزت برسند.
معاون آموزشی و قائم مقام دانشگاه مذاهب اسلامی کشور اذعان کرد: زنان با شناخت جایگاه خود می توانند نقش موثری در اداره امور جاری خانواده و حتی کشور و تصمیمگیریهای کلیدی داشته باشند.
وی به جایگاه والای زن در جامعه اسلامی اشاره کرد و اظهار داشت: اسلام از همان آغاز به نقش سیاسى و اجتماعى زنان اهمیت قایل بوده و امروزه نیز آنها باید در ایفاى این نقش کوشا باشند.
دکتر سید احمد زرهانی در پایان خاطرنشان کرد: در واقع زندگی حضرت فاطمه زهرا(س) به عنوان والاترین بانوی جهان در تمام قرون و اعصار در همه ابعاد خود می تواند بهترین و کامل ترین الگو برای زنان در تمام ادوار تاریخ باشد.
پایان پیام/
نظر شما