به گزارش خبرگزاری شبستان، بر اساس آمار موجود نزدیک به 95 هزار مکان مذهبی شامل مسجد، حسینیه، تکیه، امامزاده، فاطمیه، مهدیه، زینبیه، مصلی، نمازخانه و غیره در کشور وجود دارد که به عنوان یکی از فراگیرترین، مردمی ترین و پر مراجعه ترین اماکن شناخته می شود همانگونه که کتابخانه های مساجد با تکیه بر مردمی بودن و محلی بودن در طول تاریخ درخشش فوق العاده خود را حفظ کرده اند، کتابخانه های باز هم می توانند به عنوان محافل فرهنگی و اطلاع رسانی با استقبال مردم روبرو شده و علاوه بر اجرای نقش اصلی خود در جهت توسعه کتابخوانی، نقش ویژه دیگری را نیز بر عهده بگیرند که همانا توجه دوباره و بیشتر به دین و حضور مداوم تر در مسجد است.
مساجد ظرفیت بسیار بالایی در رشد و توسعه فرهنگ اسلامی و ایرانی دارند و با اذعان به اینکه در سر تا سر کشور پراکنده شده اند، می توانند منابع روز و منابع حاوی دانش را در جای جای کشور جاری کنند.
در حال حاضر بیش از 6 هزار کتابخانه باز در مساجد به همت ستاد عالی کانون های فرهنگی و هنری مساجد که تولیت کتابخانه های مساجد را دارد راه اندازی شده است. استقبال برای راه اندازی این مجموعه نشان دهنده موفقیت این مجموعه در کشور است. اما با این حال افرادی که تمایل دارند این کتابخانه ها را در مساجدشان ایجاد کنند، می توانند به دبیرخانه کانون های مساجد استانی مراجعه یا در شهرستان ها به رابطین دبیرخانه ها و ادارات فرهنگ و ارشاد اسلامی که در استان ها مستقر هستند، مراجعه کنند و با پرکردن فرم هایی و از طریق درخواست امام جماعت مساجد برای ایجاد کتابخانه باز اقدام کنند.
پایان پیام/
نظر شما