حقوق پزشکان خانواده به روز پرداخت می شود

معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی مازندران از به روز شدن پرداخت حقوق پزشکان خانوده خبر داد و اعلام کرد: در 2 هفته اخیر تعداد 160 هزار نفر از مردم در طرح پزشک خانواده شرکت کردند.

دکتر محمدرضا میرزایی، معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی مازندران امروز(15اردیبهشت) در گفتگوی اختصاصی با خبرنگار شبستان از شرکت 160 هزار نفر در طرح پزشک خانواده خبر داد و افزود: در دو هفته اخیر تعداد 160 هزار نفر از مردم در طرح پزشک خانواده شرکت کردند.

 

وی با بیان اینکه این طرح از اول اردیبهشت ماه به صورت کامل به اجرا درآمده است، اعلام کرد: روزانه 20 پزشک جهت بستن قراردادن برای شرکت در طرح پزشک خانواده اقدام می کنند.

 

میرزایی از به روز شدن پرداخت حقوق پزشکان مجری در طرح مذکور خبر داد و تصریح کرد: کل حقوق پزشکانی که از ابتدای طرح تا پایان فروردین ماه سال جاری فعالیت کرده اند پرداخت می شود.

 

وی با اشاره به مزایای طرح پزشک خانواده گفت: کاهش بار هزینه های درمان خانواده ها، افزایش اشتغال پزشکان عمومی، سامان دهی منطقی عملکرد پزشکان در ایفای نقش پزشک خانواده، ایجاد بلوک های جمعیتی برای اراﺋﻪ خدمات و مراقبت های بهداشتی و درمانی به خانوارهای تحت پوشش و آزاد بودن افراد و خانوارها در انتخاب پزشکان خانواده را به عنوان یکی از مهمترین اصول حقوق بیماران و شهروندان در انتخاب شکل و نوع خدمات مورد نیاز می توان، نام برد.

 

معاون دانشگاه علوم پزشکی مازندران تصریح کرد: مشارکت تدریجی پزشکان خانواده در برنامه های بهداشتی و به طور کلی برنامه های سلامت با شناخت اولویت های بهداشتی هر منطقه و جمعیت های تحت پوشش از مزایا و آثار مهم و ارزنده این طرح در سطح کلان خواهد بود.


میرزایی خاطرنشان کرد: ایفای نقش پزشک جامعه نگر با محوریت سلامت به جای پزشک فرد و یا بیمارنگر با محوریت بیماری، ایجاد ارتباط چند جانبه پزشک خانواده با بیمار و خانواده ها از یک طرف و با سیستم بهداشت و درمان منطقه تحت پوشش و توجه کافی پزشک خانواده به نیازهای جسمی، روحی و روانی و محیطی خانواده ها که هدفی بزرگ و مهم در راستای تامین سلامت مردم و جامعه است، از شاخص های عمده این طرح سلامت محور می باشد.


معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی مازندران افزود: اجرای این طرح سبب افزایش دسترسی به خدمات سلامت، نزدیک شدن محل‌های ارائه خدمت به محل‌های زندگی مردم، افزایش امید به زندگی سالم، پاسخ‌دهی به انتظارات معقول مردم، کاهش نابرابری بین گروه‌های مرفه و مستمند جامعه و محافظت مالی افراد در برابر هزینه‌های بیماری است.

 

وی گفت: فلسفه پزشک خانواده، تنها درمان نیست بلکه آگاهی بخشی و پیشگیری دو هدف عمده اجرای طرح پزشک خانواده روستایی و شهری است.

 

این مسئول با اشاره به اینکه آگاهی‌بخشی مردم از تمام زوایای طرح پزشک خانواده باید در اولویت برنا‌مه‌ها قرار گیرد، اظها‌ر داشت: ایجاد بستر اعتماد برای شهروندان در پذیرش و استقبال از این طرح، راهبردی‌ترین گام در راستای نهادینه‌ شدن این مهم در بین اقشار جامعه است.

 

معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی مازندران اعلام کرد: در حال حاضر تنها ضعف عملکرد این طرح عدم اطلاع رسانی دقیق و عدم آگاهی مردم از این طرح است.

 

وی در ادامه رشد و توسعه همه‌جانبه ملت‌ها را در گرو نشاط و سالم‌بودن نیروی انسانی دانست و افزود: دسترسی به تنوع خدمات، فراگیری خدمات، پرهیز از هزینه‌های مضاعف، صرفه‌جویی در وقت و انرژی، کاهش هزینه‌ها، دسترسی آسان به پزشک و پایگاه‌های سلامت بخشی از رهاوردهای این طرح در توسعه‌یافتگی و پیشرفت کشور در عرصه‌های متفاوت به شمار می‌رود.

 

میرزایی تعامل و هم‌اندیشی مسئولان و مردم را یکی از اصول اصلی در به ثمر رسیدن اهداف کاربردی طرح پزشک خانواده شهری در سطح ملی خواند و بیان کرد: لزوم فراگیری و گسترش سلا‌مت آحاد افراد اجتماع نیازمند نگاه هوشمندانه به لایه‌های ظریف طرح مذکور با استفاده از ابزار دقیق کارشناسانه است.

 

وی همکاری و همیاری مجموعه پزشکان و مجریان را در این مهم با هدف تزریق سلامتی در بدنه جامعه ضروری دانست و تصریح کرد: در راستای ایجاد نظام سلامت از درمان‌محوری به سمت سلامت محوری به منظور ارتقای سلامت خانواده، برنامه‌ریزی مدون و منسجم تأثیری حائز اهمیت دارد.

 

این مسئول اجرایی‌شدن پزشک خانواده را گامی بزرگ در راستای تحقق عدالت در بین اقشار مردم خواند و تأکید کرد: رسانه‌های جمعی به مثابه مهم‌ترین مرجع و ابزار آگاه‌سازی در اطلاع‌رسانی چگونگی و چیستی طرح پزشک خانواده نقش برجسته و بنیادی دارند.

 

معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی مازندران در پایان از کلیه پزشکان استان خواستار همکاری در راستای پیش برد اهداف شد و ابراز کرد:ذجامعه پزشکی باید به صورت صد در صدی در این طرح شرکت کنند.

 

پایان پیام/

کد خبر 250099

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha