گروه های جهادی به جای انتقاد صرف، راهکار بدهند

دبیر قرارگاه جهادی شهید شوشتری گفت :گروه های جهادی به جای انتقاد صرف، راهکار بدهند و فعالیت های جهادی را دغدغه ای ثابت و مستمر بدانند.

به گزارش خبرگزای شبستان، فرشاد عالی -دبیر قرارگاه جهادی شهید شوشتری- که سال گذشته به عنوان جهادگر برتر در جشنواره حضرت علی اکبر علیه السلام معرفی و مورد تقدیر قرار گرفت پیرامون برخی آفات گروه ها و فعالان جهادی تصریح کرد: گاهی مشاهده می کنیم که افراد شرکت کننده در اردوها، به شدت از وضع موجود انتقاد می کنند.

 

عالی انتقاد صرف را آفت دانست و ادامه داد: این آفت بیشتر در مورد کسانی است که تجربه جهادی شان کمتر بوده و یا کار جهادی را به عنوان یک دغدغه ثابت و فعالیت اصلی و مستمر در زندگی خود نمیدانند.

 

وی در این خصوص با اشاره به پختگی و تجربه بسیاری از فعالان با سابقه در اردوهای جهادی تصریح کرد: باید به جای انتقاد صرف، با کارشناسی های پی در پی و مطالعاط علمی و اقدامات سنجیده عملی، راهکار ارائه نمود.این فعات جهادی، انتظار جامعه از فعالان جهادی را بالا دانست و افزود: از مسئولان جهادی صرف انتقاد توقع نمی رود بلکه باید توام با انتقادات سازنده، آستین همت را بالا زد وبه صورت میدانی و عملیاتی وارد کار اجرایی شد.

 

خادم قرارگاه جهادی شهید شوشتری با اشاره به فرمایشات امام خامنه ای که فرمودند «اردوهای جهادی کمک به کار آمدی دولت است» بیان کرد: تفسیر و توضیح این فرموده خطاب به خادمان گروه های جهادی است که ضمن نظریه پردازی بومی در هر منطقه؛ وارد کار عملیاتی نیز شده و در مقیاس های کوچک، الگوهایی را نیز به صورت عملی اجرایی نمایند تا قابل تعمیم در مقیاس های کلان باشند.

 

وی اقدام گروه های جهادی را الگویی برای سایر جوامع خواند و خاطر نشان کرد: حرکت گروه های جهادی نسبت به سال های قبل، روند تصاعدی و روبه رشدی داشته، لیکن برای رسیدن به قله باید زحمات و مجاهدت بیشتری کرده و برای نیل به نقطه مطلوب فاصله ها زیاد است که حتما نباید به وضع موجودمان راضی باشیم.

 

وی در ادامه گفتگو با نقد درون گفتمانی گروه های جهادی تاکید کرد: به نظر بایستی ابتدا به صورت جدی با گفتمان واقع نگری که مورد نظر امام خامنه ای است عملکرد و فعالیت های گروه جهادی خودمان را نقد کرده و به اصلاح خویشتن خود به معنای رفع نواقص و ضعف های جهادی پرداخته تا بتوانیم با اصلاح زیر ساخت ها و ارتقاء نقاط قوت گروهای جهادی،جامعه را نیز به خوبی بسازیم.

 

وی لزوم تحقق عملی دهه پیشرفت و عدالت را ارتقائ توامان کمی وکیفی گروه هایدانسته و افزود:نقش گروه های جهادی در دهه پیش رو کم نظیر بوده و حتی در تثبیت کارآمد ی انقلاب های منطقه و بیداری اسلامی بسیار موثر است.

 

گفتنی است قرارگاه شهید شوشتری نخستین قرارگاه خود جوش جهادی در کشور است که کاملا از سوی جهادگران داوطلب اداره شده و در طی 2 سال قبل به همت دانشجویان و طلاب جهادی از اقصی نقاط کشور توانسته است اقدامات شایسته ای را در استان سیستان و بلوچستان انجام دهد.

 

پایان پیام/

کد خبر 251251

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha