به گزارش خبرنگار شبستان، انتشارات دلیل ما که در سال 79 در حوزه اهل بیت کار خود را آغاز کرد و به عنوان ناشر برگزیده در سالهای 79، 80، 82، 85، 86، 87 در نمایشگاه کتاب مطرح شد، امسال نیز با موضوعات مختلف در بیست و ششمین نمایشگاه کتاب شرکت کرده است.
در غرفه انتشارات دلیل ما کتابهایی با موضوعات مختلف از جمله ادبیات داستانی و شخصیت شناسی، کتاب شناسی، علوم قران و عقاید امام علی و غدیر، شبهه شناسی، پیامبر و تاریخ، فقه، حضرت فاطمه (س)، مهدویت، حضرت معصومه (س)، امام حسین و امام حسن امام رضا، امام سجاد، احکام، زیارات، دعا عرضه می شود.
فرید مسعودی، مسئول غرفه انتشارات دلیل ما در نمایشگاه کتاب تهران با بیان اینکه امسال دلیل ما با 650 عنوان در نمایشگاه کتاب شرکت کرده است، به خبرنگار شبستان گفت: 48 عنوان کتاب از کتابهای ما چاپ اولی هستند و همچون سالهای قبل موضوعات مختلف همچون زندگی اهل بیت، عقاید، احکام، غدیر، منابع شیعه را در برمی گیرند.
به گفته مسئول انتشارات دلیل ما، انتشارات دلیل ما به عنوان پرکارترین ناشر در زمینه غدیر امسال در نمایشگاه کتاب 60 عنوان کتاب با موضوع غدیر ارایه می کند.
مسئول بخش علمی انتشارات دلیل ما با اشاره به ارایه 63 عنوان کتاب در 93 مجلد در مورد حضرت فاطمه(س) اظهار داشت: تقریباً 28 عنوان از کتابهای ما که در نمایشگاه عرضه می شود، کتابهای برگزیده در جشنواره های مختلف همچون جشنواره کتاب سال و کتاب فصل، بوده است.
وی با اشاره به فروش متوسط در غرفه انتشارات دلیل ما در نمایشگاه کتاب امسال تصریح کرد: امسال نسبت به سال قبل فروش کمتری از نظر تعداد داشتیم و این مساله به گرانی کتاب که در پی گرانی کاغذ ایجاد شده است برمی گردد.
مسعودی ترجمه تفسیر فرات، توحید از نگاه فلسفه، وحی و عرفان، شرح رساله اعتقادات علامه مجلسی، تبلیغ غدیر در سیره معصومین، مفتاح الاسرار، بانوی کتاب، امی البنین در آیینه شعر را از جمله کتابهای چاپ نخست انتشارات دلیل ما در نمایشگاه کتاب برشمرد.
به گفته مسئول بخش علمی انتشارات دلیل ما، این انتشارات در سالن یاس نمایشگاه کتاب امسال کتابهای ویژه حضرت فاطمه زهرا (س) را با تخفیف 50 درصدی به بازدیدکنندگان ارایه می کند.
وی خاطرنشان کرد: کتاب آموزش خطی که چاپ کردیم تاکنون 5/1 میلیارد تیراژ داشته است و کتب غدیر تیراژش به 400 هزار نسخه رسیده و کتاب صدای فاطمی فدک نیز به حدود 400 هزار نسخه رسیده و ترجمه خطبه غدیر نیز تیراژی حدود 700 هزار نسخه داشته است.
پایان پیام/
نظر شما