پروانه‌های عاشقی که به استقبال خطر می‌روند

جمعیت هلال احمر و صلیب سرخ، سازمانی است ارزشی و انسانی، با پروانه‌های عاشقی که عاشقانه زیستن را دوست دارند و به استقبال خطر می‎روند.

خبرگزاری شبستان/گیلان
مردان و زنان خستگی ناپذیری هستند که با به خطر انداختن جان و هستی خود، برای بهبود اوضاع جسمانی و روحی آسیب دیدگان، از هر طبقه و گروهی در هر نقطه‌ای از جغرافیای عالم، تلاش می‌کنند. مردان و زنانی که برای تامین سلامت انسان‌ها و برقراری صلح و دوستی آفریده شده‌اند.

 

مردان و زنانی که خیمه می‌شوند تا تسکین آلام بشری را در کوه حوادثی که شانه های مردی را می‎لرزاند و گونه‎های زنی را تر می‎کند و آغوش کودکی را ترک می‎کند، به نمایش بگذارند.

 

این مردان و زنان بزرگی که خیرخواه و مدد رسان همنوعان خویشند بزرگ زاده شدند و بزرگ زندگی می‌کنند و بزرگ خواهند ماند...

 

این مردمان کسانی نیستند جزء جوانانی که عضو جمعیت بزرگ صلیب سرخ و هلال احمر هستند، پروانه‌های عاشقی که عاشقانه زیستن را دوست دارند و می پرورانند.


جمعیت هلال احمر و صلیب سرخ، سازمانی است ارزشی و انسانی که برای حفظِ حُرمت و کرامت انسانی فارغ از تقسیمات سیاسی و جغرافیایی، در خدمت به اقشار مختلف مردم هنگام نیازمندی‌ها تلاش می‌کنند از این رو 18 تا 24 اردیبهشت را هفته هلال احمر و صلیب سرخ نامگذاری کردند.

 

عملیات امدادرسانی و نجات به عنوان اولین اولویت جمعیت هلال احمر در سطح بین المللی مطرح است و آموزش نیرو و آشنا ساختن آنها در تمامی لایه‌های اجتماع به عنوان ضرورتی کاری مطرح می‌باشد. یکی از استراتژی‌های محوری جمعیت هلال احمر، نجات انسان‌هاست.

 

صلح، نماد نوعدوستی و همزیستی مسالمت آمیز است و جمعیت هلال احمر پیام آور این الگوی ارزشمند در عرصه بین‌المللی است.

 

این نهاد با تربیت امدادگران جوان و آموزش افراد متخصص و دلسوز برای مقابله با حوادث و اتفاقات احتمالی در جامعه می‌کوشد که اعضای جامعه را در مقابل رخدادها مصونیّت بخشیده و زمینه پیشگیری از وقایع احتمالی را بیش از پیش فراهم آورد.

 

محمدحسن یزدانپناهی، مدیر عامل جمعیت هلال احمر گیلان به مناسبت گرامیداشت این هفته، طی گزارشی اعلام کرد: در استان گیلان، یکصد کانون غنچه‌های هلال احمر با دو هزار و 570 کودک وجو دارد که در آن یک هزار و 170 نفر از آن پسران با عنوان "مدد" و بقیه دختران با عنوان "مهربان" عضو بوده و فعالیت می‌کنند.

 

وی همچنین گفت: در حال حاضر، 115 پایگاه داوطلبی مساجد در استان گیلان فعال است که در این پایگاه‌ها افراد مراجعه و آموزش‌های لازم در رابطه با امداد و نجات را فرا می‌گیرند تا در مواقع لازم برای امدادرسانی اقدام کنند.

 

یزدانپناهی، تعداد جوانان تحت پوشش هلال احمر گیلان را 80 هزار نفر و امدادگران را حدود 20 هزار نفر اعلام کرد.

 

وی یادآور شد، هیچ یک از کارها و فعالیت‌های جمعیت بدون حضور و مشارکت خیران و اعضای داوطلب قابل اجرا نیست چرا که این نیروهای جوان و توانمند، بازوان اصلی فعالیت‌های بشردوستانه و صلح جویانه هستند.

 

به امید آنکه حوادث غیر قابل جبرانی رخ ندهد، به امید آنکه در هر خانواده یک امدادگر حضور داشته باشد و به امید آنکه راهمان و اندیشه مان الهی و خیرخواهانه باشد.... 

 

پایان پیام/
 

کد خبر 251550

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha