طرح تذکر لسانی امر به معروف و نهی از منکردر 200 شهر کشور اجرا می شود

دبیر ستاد احیای امر به معروف و نهی از منکر کشور از اجرای طرح تذکر لسانی امر به معروف و نهی از منکر امسال در 200 شهر کشور خبر داد.

به گزارش خبرگزاری شبستان از سمنان، حجت الاسلام سید احمد زرگر، صبح امروز(18 اردیبهشت) در گردهمایی ملی تذکر لسانی که به صورت ویدئو کنفرانس برگزار شد، گفت: این طرح ابتدا در پنج و سپس 40 و 110 شهر برگزار شده است و امسال طرح مذکور در 200 شهر کشور برگزار می شود.


وی با اشاره به تاکید مقام معظم رهبری در احیای تذکر لسانی، گفت: مقام عظمای ولایت تاکید دارند تذکر لسانی به یک فرهنگ عمومی تبدیل شود.


وی با اشاره به فرازی از بیانات حضرت زهرا (س) گفت: آن حضرت بزرگترین مشکل هر جامعه ای را تفرقه می دانند و محور جلوگیری از تفرقه را اطاعت از ائمه اطهار (ع) و در ادامه ولی فقیه دانسته اند.


زرگر تاکید کرد: در دوران انقلاب اسلامی نیز هرجا اطاعت بود تفرقه جایی نداشت و هرجا اطاعت از ولایت نبود بیچارگی نتیجه آن شد.


وی تصریح کرد: هیات مذهبی در عمومی سازی فرهنگ تذکر لسانی رسالت خطیر و سنگینی برعهده دارند.
 

زرگر، اظهار داشت: هیات مذهبی رسالت سعادت انسان‌ها در سایه ارتباط با ائمه معصومین را دارند و این نعمت بزرگی برای هیات مذهبی که از سوی پروردگار بر آنها عنایت شده و دشمنان داخلی و خارجی برای مخدوش کردن این ارتباط برنامه های کلان دارند.


وی افزود: امام حسین(ع) با هدف احیای فرضتین امر به معروف و نهی از منکر قیام کرد و استمرار انقلاب اسلامی در سایه اجرای تذکر لسانی در جامعه امکانپذیر است.


دبیرکل ستاد احیای امر به معروف و نهی از منکر از هیات‌های مذهبی خواست تا در بکارگیری قضیه تذکر لسانی در جامعه از شیوه های کارساز استفاده کنند، خاطرنشان کرد: از مهمترین مسائل فرهنگ‌سازی، پذیرش تذکر لسانی در جامعه و آموزش صحیح در زمینه امر به معروف و نهی از منکر می‌باشد.


زرگر بیان کرد: هیئت های مذهبی نقش مهم در پیشگیری از وقوع گناه دارند و آنها با دادن پیام های تذکر لسانی جلوی گسترش ناهنجاری های اجتماعی را بگیرند.


وی افزود: با توجه به فرمایش مقام معظم رهبری، هدف اصلی ستاد احیاء امر به معروف و نهی از منکر سیاست عمومی‌سازی فرهنگ تذکر زبانی است.


دبیر ستاد احیای امر به معروف و نهی از منکر کشور با اشاره به نامگذاری سال 92 به عنوان سال حماسه سیاسی و حماسه اقتصادی گفت: برای تحقق حماسه سیاسی که مظهر آن انتخابات است دو مساله مهم حضور حداکثری و انتخاب اصلح باید مورد توجه قرار گیرد.


وی محور تلاش های ستاد احیای امر به معروف و نهی از منکر را حضور حداکثری مردم در انتخابات دانست و گفت: با فرمان مقام رهبری حماسه باید تحقق یابد و در انتخاب فرد اصلح نیز باید به معیارها و شرایطی که رهبری بیان فرموده اند توجه شود.


دبیر ستاد احیای امر به معروف و نهی از منکر بر پیگیری تشکیل شورای امر به معروف در ادارات و شهرستانها، انجام کارهای فرهنگی برای احیای فریضه امر به معروف، مشارکت و همکاری همه دستگاهها و مردم برای اجرای این فریضه و ... تاکید کرد.


وی به توسعه آموزش احکام در صنوف مختلف نیز تاکید کرد و گفت: در این ارتباط تاکنون 20 عنوان کتاب چاپ و منتشر شده و باید تا 110 عنوان کتاب در صنوف مختلف چاپ و در برنامه آموزش قرار گیرد.


وی با تاکید بر لزوم فراهم ساختن بسترهای لازم نقد پذیری در جامعه گفت: طرح تذکر کتبی در قالب تفاهم نامه ای با وزارت کشور در کشور اجرا می شود و برای تحقق حماسه اقتصادی نیز باید از احکام اسلام بهره برد و حماسه اقتصادی نیز بر پایه امر به معروف و نهی از منکر در جامعه شکل می گیرد.


در این گردهمایی معاون سیاسی امنیتی استانداری سمنان، فرمانداران، اعضای ستاد احیای امر به معروف و نهی از منکر استان و برخی از شهرستانهای منتخب استان سمنان حضور داشتند.

 

پایان پیام/
 

کد خبر 251589

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha