محمود حکیمی، نویسنده و مترجم ادبیات داستانی آیینی با بیان اینکه در مدت برپایی نمایشگاه کتاب هر روز به نمایشگاه آمده ام، عنوان کرد: امسال نمایشگاه کتاب در مقایسه با سالهای گذشته بازدیدکنندگان کمتری دارد و به گمانم این کمبود مخاطب در مقایسه با سالهای گذشته به علت گرانی کتاب و مشکلات اقتصادی قشر کتابخوان است.
این نویسنده اضافه کرد: با وجود این برخی از کتابها را تنها اینجا می توان پیدا کرد و من هم به همین دلیل است که در طول مدت برپایی نمایشگاه هر روزبه این مکان می آیم تا کتابهای مورد نظرم را خریداری کنم.
وی با بیان اینکه با چند ناشر که صحبت کردم همه از فروش کم کتاب گلایه داشتند، عنوان کرد: فروش کم گویا گلایه همه ناشران است از طرفی نیز کاهش بازدیدها در مقایسه با سالهای گذشته سبب شده است که افرادی که به نمایشگاه می آیند راحت تر بتوانند خرید و تردد کنند.
حکیمی گفت: حتی نشستهای سرای نیز که در سالهای گذشته پررونق تر بود در حال حاضر مخاطبان انگشت شماری را به خود اختصاص داده است که باید به ریشه های ایم مسئله را جویا شدو دید که چه اتفاقی افتاده است که علاقه مندان به فرهنگ و ادبیات دچار این پراکنندگی شده اند.
وی در پایان نیز عنوان کتاب «تاریخ تمدن ایران و جهان» که تالیف من است بنا بر گرفته ناشر این کتاب شرکت سهامی انتشار پرفروش ترین کتاب این غرفه در بیست و ششمین دوره از نمایشگاه بین المللی کتاب تا کنون بوده است.
گفتنی است، «محمود حکیمی» از جمله نویسندگان و پژوهشگران پیشکسوتی است که عمر خود را وقف پژوهش و مطالعه در حوزه معارف اهل بیت کرده است. او پژوهش در موضوع امام حسین (ع) را از سال 1348 آغاز کرده و در سال 1351 نخستین کتابش درباره واقعه عاشورا را با تأکید، تأیید و مقدمه «آیتالله ناصر مکارم شیرازی» به چاپ رساند. همچنین وی در سال 1352 کتاب دیگری درباره حضرت زینب (س) نوشته و در حال حاضر هم آخرین اثر او با عنوان «داستانها و فرازهایی اززندگانی امام حسین(ع)» منتشر شده است. در کنار این آثار، گفتوگوها و مقالات فراوانی در حوزه «عاشورا پژوهی» و «تحریفستیزی» از این استاد صاحب قلم منتشر شده که به همین واسطه در سال 1381 به عنوان نویسنده و پژوهشگر خادم فرهنگ عاشورا برگزیده شده است.
پایان پیام/
نظر شما