سردار فیروزآبادی، رییس ستاد کل نیروهای مسلح در مصاحبه اختصاصی با خبرگزاری شبستان در بیان تحلیل علل تحولات منطقه، گفت: آنچه که در منطقه اتفاق افتاده است بر اثر بیداری اسلامی است و انتظار ملتها برای یک حرکت مردمی برای نجات کشورشان و حذف دیکتاتورها به سر آمده است.
سردار فیروزآبادی ابراز داشت:قاعدتا این مردم همانطور هم که در شعارهای خود نشان دادهاند، علیه فساد، علیه دیکتاتوری و علیه تحقیری که توسط استکبار و صهیونیستها شدهاند، به حرکت درآمدهاند.همانطور هم که دیدم یک حرکت کاملا خودجوش مردمی بود. در تونس وقتی که مردم حرکت کردند و دیکتاتور فرار کرد، بلافاصله سایر کشورها که وضعیت مشابهی داشتند سرمشق گرفته و بعد مصر، اردن، یمن، الجزایر، مغرب و بحرین هم بیدار شدند .
رییس ستاد کل نیروهای مسلح ادامه داد:آمریکاییها که تخت اقتدارشان با تکیه بر پایه این دیکتاتورها بود، در اثر لرزش دیکتاتورهای منطقه به لرزه افتادند.
وی گفت: آمریکایی ها حداقل تا یک 15-10 روزی در یک سردرگمی، مواضع مختلفی میگرفتند، گیر کرده بودند، اگر از مردم حمایت میکردند آنها دیکتاتورها را خودشان حکم داده و بر تخت نشانده و حمایت کرده بودند و با آنها رودربایستی داشتند و اگر سمت دیکتاتورها را میگرفتند، پاسخ شعارهای دموکراتها را بخصوص طرفداری از دموکراسی و امثال آن را نمی توانستند بدهند و مخصوصا اوباما که با شعار تغییر روی کار آمده بود.
سردار سید حسن فیروزآبادی ابراز داشت: بحمدالله در اثر این حیرانی استکبار و مراکز شیطانی ابرسرمایهداری ملتها توانستند انقلاب خود را پیش ببرند و به مرحلهای از تثبیت برسانند یعنی مردم ایستادند و دیکتاتورها به سمت سقوط شیب گرفتند.
رییس ستاد کل نیروهای مسلح با اشاره به اینکه نفت خونی است که در مرگ ابرسرمایهداری و در رأس آنها آمریکا و سایر قدرتهای سرمایهداری،موثر است گفت: وقتی که مردم لیبی به مرحلهای رسیدند که پالایشگاهها را گرفتند، حتی وقتی که تهدید کردند شیر نفت را میبندیم باز غرب احساس تنگی نفس نکرد ولی وقتی که شیرهای نفت به دست مردم انقلابی بسته شد، آمریکاییها از خواب پریدند و گفتند که قذافی باید برود و علیه قذافی موضع گرفتند.
فیروز آبادی ادامه داد: این موضعگیری آنها بر علیه قذافی، نه به معنی دفاع از مردم انقلابی لیبی است بلکه موضع آنها علیه قذافی به این دلیل است که چرا نتوانست جریان نفت را برقرار نگه دارد، ما چهل سال است که در آنجا تغذیه و حمایت میکنیم تا تو جریان نفت را برقرار نگه داری، چرا جریان نفت قطع شد؟
رییس ستادکل نیروهای مسلح با بیان اینکه آمریکایی ها گفتند ابتدا قذافی را مورد حمله قرار دهیم که بتوانیم جریان نفت را برقرار کنیم، این سیاست آنها را اشتباه بسیار بزرگ خواند و افزود:آمریکاییها چون یک بار در جنگ عراق یک پای آنها در تله افتاده و یک بار دیگر هم، آن پای دیگرشان در افغانستان در تله افتاده است و به زحمت با تلههای بسته به پایشان راه میروند، پس در لیبی با احتیاط وارد میشوند.
سرلشگر فیروزآبادی با بیان اینکه آمریکایی ها در مرحله توجیه پیش از حمله هستند،گفت:مقامات آمریکایی گفتند، لیبی هم مثل عراق و افغانستان، به همان دلایلی که در این دو کشور دخالت کردیم در لیبی باید دخالت کنیم چرا که شرایط مشابه است.
رییس ستاد کل نیروهای مسلح با اشتباه خواندن این توجیه آمریکایی ها ،گفت:این یک اشتباه محاسبه است و این اشتباه محاسبه، آمریکا را به یک شکست استراتژیک در آفریقا خواهد کشاند به خاطر اینکه لیبی نه عراق است و نه افغانستان، چرا که این دو کشور هم گرفتار دیکتاتورها و جریانات ضد اسلامی بودند که مردم را در بند کشیده بودند و حمله به آنها برای مردمشان لذتبخش بود چرا که یک راه نجاتی بود در حالی که در لیبی چنین نیست.
وی ادامه داد:در این کشور مردم قیام کردهاند، انقلاب کردهاند، نفس دیکتاتور به شماره افتاده است، حالا آمریکا بیاید دخالت بکند که چه؟ دخالت نظامی بکند در برابر مردم قرار میگیرد، اینگونه نیست که آمریکا با آن هزینهای که به عراق و افغانستان حمله کرد بتواند به لیبی هم حمله بکند، بنابراین آمریکاییها خیلی محتاط و دست به عصا هستند، آنها محاسبه میکنند.
رییس ستاد کل نیروهای مسلح با اشاره به آخرین چیزی که میتوان فکر کرد آمریکاییها به آن برسند و بتوانند آن را توجیه کنند،ابراز داشت: اینکه مناطق ممنوعه پروازی برای هواپیماها و بالگردهای معمر قذافی ایجاد کنند یا اینکه محل استقرار قذافی را اگر بتوانند شناسایی کنند، مورد حمله قرار دهند در حالی که قذافی هم یک آدم نظامی پیچیده است که با افرادی که در اطراف او هستند حتما داخل آن کاخ نیست و بنابراین حمله به آن کاخی که قبلا قذافی در آن بوده، بیهوده است جز اینکه آمریکا فقط برای خودنمایی این کار را انجام دهد.
سرلشگر سید حسن فیروزآبادی در پایان ابراز داشت: ما معتقدیم که دخالت آمریکا در لیبی، انقلابهای مردمی را در منطقه تقویت خواهد کرد، به خاطر اینکه چهره آمریکا برای مردم شناختهتر میشود و درد نفت آمریکا را مردم بهتر میشناسند و به هر حال این گرایش ضد امپریالیستی و گرایش استقلالطلبی مردم شفافتر خواهد شد.
پایان پیام/
نظر شما