ادعای دانمارک برای رسانه آزاد و مسئله بحران مسلمانان

مسلمانان دانمارک که همواره مورد تبعیض مذهبی در این کشور واقع شده اند به شدت از فقدان رسانه ای مستقل که بتوانند نظرات و عقاید خود را در آن بیان کنند رنج می برند.

به گزارش خبرگزاری شبستان، بالا گرفتن بحران انتشار کاریکاتورهای موهن نسبت به پیامبر اکرم (ص) و مقدسات اسلامی که اکنون سومین سال خود را پشت می گذارد بحث های فراوانی را در میان مسلمانان دانمارک ایجاد کرد.

این بحران تا حدی موجب آگاهی بیشتر مسلمانان شد زیرا آنها به یکی از بزرگترین معضلاتی که اکثریت جامعه مسلمان با آن مواجه هستند پی بردند.

رسانه های دانمارک با اهداف خاص که همان تحریف افکار عمومی نسبت به اسلام و مسلمانان بود به بحران کاریکاتورها دامن زدند.

بسیاری از مسلمانان به شدت عصبانی بودند از اینکه هیچ جایی در رسانه های برای ارایه نظرات خود ندارند و مجبور بودند برای دفاع از خود به رسانه های جهان عرب متوسل شدند.

از نظر دیدگاه عمومی در دانمارک بحران کاریکاتورها نشان دهنده آزادی بیان بود اما برای مسلمانان دانمارک این جریان در واقع یک بی عدالتی و تبعیض فرهنگی بود.

مسلمانان در دانمارک نیاز به رسانه ای دارند که با ارایه نظرات خود در آن دیدگاه عمومی را نسبت به خود تغییر دهند.

رسانه های اصلی در دانمارک همه مسائلی را که برای مسلمانانان دارای اهمیت است پوشش نمی دهند و آنهایی هم که تا حد کمی این کار را انجام می دهند از آوردن دیدگاه های انتقادی مسلمانان امتناع می کنند.

یکی از دلایل اصلی پوشش ندادن اخبار مربوط به مسلمانان در رسانه های دانمارک عدم آگاهی و اطلاعات صحیح اصحاب رسانه از مسلمانان و ارزشهای آنهاست.

وجود یک موسسه رسانه اسلامی برای مسلمانان که دارای اگاهی عمیق نسبت به مسائل مسلمانان باشد و بتواند اصحاب رسانه ها را با افکار و عقاید آنان آشنا کند لازم و ضروری است.

روزنامه نگاران و مسلمانان با یک همکاری رسانه ای می توانند با پوشش های خبری مغرضانه درباره مسلمانان مبارزه کنند اما متاسفانه از آنجا که مسلمانان دانمارک با تبعیض های شدید مذهبی از جانب دولت مواجه هستند چنین امکانی برای آنها وجود ندارد.

مسئولیت رسانه ها تنها پوشش اخبار جامعه به شیوه ای که تنها حاوی یک سری اطلاعات نادرست باشد نیست بلکه آنها باید کل جامعه را در گفتگویی که حاصل آزادی بیان باشد وارد کنند و از دیدگاه اقلیت ها مسائل را مورد بحث و بررسی قرار دهند.

بنابرگزارش میدل ایست آنلاین، مسلمانان در دانمارک نیاز به رسانه مستقل دارند تا غرض ورزی ها در اخبار را مورد نظارت و کنترل قرار دهند.

اگر رسانه های دانمارکی ادعا دارند که در کار روزنامه نگاری جدی و حرفه ای هستند باید جایی نیز برای ابراز عقاید مسلمانان باز کنند.

پایان پیام/
 

کد خبر 25231

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha