به گزارش خبرنگار شبستان، حجتالاسلام حاجابوالقاسم، حافظ کل قرآن کریم و کارشناس همایش جامعه قرآنی، بصیرت، رسالتها و آسیبها با اشاره به مصداقهای قرآنی مطرحشده در سوره مبارکه هود (ع) در خصوص بصیرت افراد گفت: قرآن میفرماید آیا گروهی که کر و کور هستند با گروهی که بینایند، مساویاند؛ در صورت مبارکه هود خداوند به صفات اهل بصیرت و شاخصههای آن و افرادی که فاقد بصیرت هستند، میپردازد.
وی افزود: اهل بصیرت دنبال حجت و بینه و دلیل آشکار حرکت میکنند و حمایتها و مخالفتهای آنان بر اساس حجت شرعی است و تحت تأثیر هوا و هوس، تبلیغات و احساسات عمل نمیکنند.
حجتالاسلام حاجابوالقاسم عنوان کرد: قرآنیان به دنبال قدرت و ثروت حرکت نمیکنند و فریب مطامع دنیایی را نمیخورند.
وی با اشاره به دیگر ملاکهای قرآنی افراد بابصیرت تصریح کرد: انسانهای بابصیرت از کسانی پیروی میکنند که شخصیتهایی که پیرامون آنها وجود دارند چه انسانیهایی هستند همچون پیامبر عظیمالشأن اسلام که مؤمنان با دیدن حضرت علی (ع) به عنوان شاگرد مکتب ایشان به عظمت و حقانیت پیامبر اسلام پی میبرند و حضور حضرت علی (ع) بزرگترین سند برای حقانیت پیامبر اکرم است.
حجتالاسلام حاجابوالقاسم عنوان کرد: اهل بصیرت کسانی را مقتدای خود قرار میدهند که همسو با گروههای منحرف نباشند و دقت میکنند چه برنامههایی پیرامون آنان اجرا میشود، به عنوان مثال پیامبران افرادی بودند که همواره در خط انبیای گذشته خود پیش میرفتند و ادامهدهنده راه آنها بودند.
وی خاطرنشان کرد: اهل بصیرت از انحراف پرهیز میکنند و در صورت نیاز در مقابل آن ایستادگی میکنند و کسانی که در برابر اولیای خدا و پیروان آنان تسلیم نباشند باید به ایمان خود شک کنند و از نظر قرآن اهل بصیرت نخواهند بود.
پایان پیام/
نظر شما