تحقیق و پژوهش پشتیبان اصلی تولید پایدار

تولید پایدار و ارز آوری صنعت خودرو نیازمند تولید نابی است که از تفکرR& D ها نشات می گیرد و بدین منظور واحدهای تحقیق و توسعه باید تقویت شوند.

به گزارش خبرگزاری شبستان، سید علیرضا شجاعی در سمپوزیوم تولید پایدار در صنعت خودرو با تاکید بر استقلال ارزی در صنعت خودرو افزود: معتقدم که با برنامه ریزی می توان به اعداد بالاتری دست یافت و در تعامل با بخشهای پشتیبان، به استقلال ارزی حوزه خودرو رسید.


وی با تاکید بر لزوم بازار رسانی در صنعت خودرو و تامین سرمایه در گردش افزود : باید از نگاه صرفا صیانتی در این صنعت به نگاه توسعه ای برسیم و تولید بدون کارخانه و کمک به تکمیل ظرفیتهای خالی شکل بگیرد.


شجاعی با بیان اینکه امسال تلاش می کنیم دو جریان ارزی و پولی به سمت تولید حرکت کند گفت : امسال 20 هزار میلیارد تومان اضافه بر تسهیلات سرمایه در گردش حوزه تولید نیاز داریم تا بتوانیم به استقلال ارزی برسیم.


وی تاکید کرد : اگر تشکلها و بنگاهها زنجیره ارزشی را شکل بدهند و کمک های مالی و تسهیلات به حلقه اول برسد موثرترین حلقه ، کمک ها را دریافت خواهد کرد.


معاون برنامه ریزی وزیر صنعت ، معدن و تجارت تصریح کرد : ایجاد تراز ظرفیتی و منفعتی در حوزه تولید که بیشتر به بنگاهها و تشکلها وR&D بر می گردد به استقلال ارزی کمک شایانی خواهد کرد.


شجاعی با تاکید بر پشتیبانی از زنجیره خودرو و تولید قطعات آن افزود: امسال را باید سال بازار رسانی به محصولات ایرانی بدانیم و تشکل ها و بخش خصوصی و نیز دولت در این زمینه تلاش نمایند.


شجاعی ادامه داد: مقام معظم رهبری بر مقیاس تولید تاکید دارند و رقابت پذیری نیز از دیگر تاکیدات ایشان و تمامی اسناد بالادستی و سیاستهای کلی صنعت و تولید و برنامه پنجم است.


به گفته وی سال گذشته بیش از 300 میلیون دلار صادرات در حوزه خودرو انجام شد و بر این اساس اگر این صنعت به شرایط عادی خود برسد جهش خوبی در این حوزه خواهیم داشت.


وی اضافه کرد: پتانسیل صادرات یک میلیون و تولید 3 میلیون دستگاه خودرو را طبق اهداف سند چشم انداز بیست ساله داریم.
 

شجاعی یاد آور شد: چند نوع نگاه به این صنعت در دنیا هست که نگاه صنعتی اشتغال زا ، نگاه سود آوری این صنعت ، صنعتی وجهه آور ، نگاه درآمد زایی مالیاتی برای دولت ، صنعتی صنعت ساز و صنعتی استراتژیک از نگاهها ی موجود به این صنعت در دنیاست.


وی همچنین نگاههای موجود به این صنعت را صنعتی فرهنگی ، صنعتی سیاسی و صنعتی ارز آور برشمرد و اضافه کرد : به رغم اینکه نیاز یک هزار میلیارد تومانی خودرو سازان کشور محقق نشد ، اگر در شرایط فعلی نیز کمکهای مالی محقق شود یک میلیارد دلار ارز آوری برای کشور در پی خواهد داشت وبا برگشت ارز به صنعت خودرو ، کم کم استقلال مالی خود را پیدا خواهد کرد.

 

پایان پیام/

 

کد خبر 253065

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha