کنگره کشوری قرآن و سلامت در اهواز برگزار می شود

معاون پژوهشی دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز، از برگزاری کنگره کشوری قرآن و سلامت در این واحد دانشگاهی خبر داد.

به گزارش خبرگزاری شبستان از اهواز، دکتر مصطفی فقهی، معاون پژوهشی دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز و رئیس این کنگره، عصر گذشته(15 اسفند) در نشست مطبوعاتی با خبرنگاران گفت: شروع این کنگره از زمان هتک حرمت به ساحت مقدس قرآن آغاز شد و با ایجاد یک جنبش عمومی در دانشگاه ها حول محور قرآن همایش هایی به اجرا درآمد که دانشگاه علوم پزشکی اهواز هم به اجرای کنگره کشوری قرآن و سلامت مبادرت ورزید.
 

وی با بیان اینکه این کنگره (18 اسفند) به صورت یک روزه در تالار شهدای دانشگاه علوم پزشکی اهواز برگزار می شود، از راه اندازی دبیرخانه دائمی کنگره قرآن و سلامت در این دانشگاه خبر داد و افزود: تلاش داریم این کنگره را هر ساله به صورت کشوری و در صورت توان به صورت بین المللی برگزار کنیم.
 

معاون پژوهشی دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز، خاطر نشان کرد: بنا داریم در سال های آتی این کنگره را به صورت گسترده تر برگزار کنیم و علاوه بر قرآن، کل مبانی اسلامی و سیره نبوی و ائمه اطهار را نیز به مباحث کنگره بیفزاییم.
 

وی اضافه کرد: سایت مستقلی برای این کنگره طراحی شده و بنا داریم آن را به طور مستمر به روز کنیم و در آن مقالات علمی و تخصصی، نشریات، پایان نامه های دانشجویی، طرح های تخصصی اساتید، جلسات هم اندیشی، ارتباط با محققان و... در خصوص موضوعات کنگره گنجانده شود.
 

در ادامه دکتر علی اکبر مؤمن، دبیر علمی کنگره قرآن و سلامت، با اشاره به اهداف این کنگره تصریح کرد: تبیین وجوه پایدار علوم قرآنی و سلامت، بسترسازی به منظور آشنایی و انس بیشتر اساتید، کارشناسان و دانشجویان با قرآن، تلاش در جهت زمینه سازی تعقل و تدبر در مفاهیم قرآن کریم و استفاده از قرآن در زندگی فردی و اجتماعی و همچنین داشتن جسمی سالم، روحی آرام و روابط سالم با عمل به دستورات قرآنی از جمله اهداف این همایش است.
 

وی با بیان اینکه محورهایی که برای این همایش تعریف شده همان محورهایی است که سازمان بهداشت جهانی آنها را دنبال می کند، اظهار داشت: محورهای مورد بحث همایش شامل قرآن و سلامت جسم، قرآن و سلامت روان و قرآن و سلامت اجتماعی است و محورهای آزاد همایش نیز شامل قرآن و اعجازهای پزشکی، قرآن و انسان سالم، قرآن و محیط سالم و قرآن و غذا، دوا و شفا می باشد.
 

وی یاد آور شد: با اعلام فراخوان این کنگره علیرغم وقت محدودی که داشتیم، با استقبال خوب پژوهشگران مواجه شدیم و 58 مقاله به دبیرخانه کنگره ارسال شد که پس از بررسی و ارزیابی خلاصه مقالات توسط کمیته علمی، 41 مقاله مورد پذیرش قرار گرفت.
 

دکتر مؤمن، با اشاره به اینکه از 41 مقاله پذیرفته شده 13 مقاله به عنوان سخنرانی انتخاب و 28 مقاله دیگر به عنوان پوستر در نظر گرفته شد، ادامه داد: از جمله سخنرانان این همایش حجت الاسلام دکتر عبدالکریم بهجت پور از قم، دکتر سید ضیاءالدین تابعی از شیراز و دکتر سید احمد امامی از مشهد هستند و مقالات خود را در خصوص موضوعات مرتبط با کنگره ارائه می دهند.
 

وی تأکید کرد: کلیه مقالات پذیرفته شده به صورت کتاب در اختیار مدعوین قرار می گیرد و در کنار این کنگره بحث های آزاد در ارتباط با موضوعات همایش، ارائه پوسترهای همایش، نمایشگاه قرآن و انتشارات قرآنی و... برگزار می شود.
 

پایان پیام/
 

کد خبر 25353

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha