تبلیغ شایسته دین باعث کاهش آسیب های اجتماعی می شود

رئیس ستاد امر به معروف و نهی از منکر کشور با بیان اینکه تبلیغ شایسته دین باعث کاهش آسیب های اجتماعی می شود، گفت: محتوای تبلیغ شایسته دین انسان و جامعه را به سوی تعالی فکر و عقیده سوق می دهد.

به گزارش خبرگزاری شبستان از اردبیل، حجت الاسلام محمد حسن توانایی رئیس ستاد امر به معروف و نهی از منکر کشور صبح امروز( 24 اردیبهشت) در کارگاه آموزشی شیوه های تبلیغ دینی وی‍ژه روحانیون طرح هجرت و مستقر اردبیل اظهار داشت: رفتار، گفتار و زندگی پیامبر اکرم(ص) و ائمه اطهار(ع) به عنوان کامل‌ترین تبلیغ اسلام عنوان شده است به طوری که در آیه 21 سوره احزاب آمده است: لقدکان لکم فی رسول الله اسوه حسنه. پیامبر برای شما الگوی نیکویی است.


وی به شرایط تبلیغ شایسته دین اشاره کرد و بیان داشت: رهبری، هدایت و سامان دهی، خدامحوری، داشتن قاطعیت، بصیرت و تفکر و بهره‌گیری از شرایط تبلیغ موثر و شایسته در جامعه است.


حجت الاسلام توانایی ادامه داد: اسلام به عنوان کامل‌ترین دین الهی از همان ابتدا توجه ویژه‌ای به گسترش دین از طریق روش‌های کارساز تبلیغاتی داشته است. به طوری که با عنایت به شرایط جامعه و روحیات و عواطف افراد اقدام به وضع احکام و فرامین خود کرده است.


استاد دانشگاه امام صادق(ع) پیوند عاطفی با مردم را از دیگر وی‍ژگی های مبلغ موفق در تبلیغ دین عنوان کرد و گفت: محتوای تبلیغ باید طوری باشد که انسان و جامعه را به سوی تعالی فکر و عقیده سوق دهد و از ناهنجاری‌های اخلاقی آنها جلوگیری کند.


رئیس ستاد امر به معروف و نهی از منکر کشور ضمن تاکید بر جایگاه امر به معروف و نهی از منکر در جامعه اسلامی، گفت: امر به معروف به هیچ وجه کاری فیزیکی محسوب نمی شود و خلاصه کلام آن دلسوزی و رافت و مهربانی است.


حجت الاسلام توانایی خاطر نشان کرد: به دلایل زیادی ممکن است با بی تفاوتی نسبت به این امر مهم برخورد شود از جمله کمرویی، فرار از دردسر، ضعف ایمان، ضعف بیان، مصلحت اندیشی، ترس و . . . ولی نباید به هیچ دلیلی این وظیفه خطیر اسلامی را فراموش کنیم.


وی در پایان سخنان خود تصریح کرد: وسیع نگری در برنامه های فرهنگی یک لزوم است و برنامه های فرهنگی باید از محتوای مناسب و کافی برخوردار باشد.


پایان پیام/

کد خبر 253641

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha