جعفر حبیبی، مدیرکل آموزش و پرورش استان قزوین در گفتگو با خبرنگار شبستان بیان کرد: از بهمن ماه سال 91، دانشگاه فرهنگیان به صورت رسمی در استان قزوین راه اندازی شده است که این دانشگاه در قالب دو پردیس دخترانه (شهیده بنت الهدی صدر) و پسرانه (شهید رجایی) فعالیت دارد.
وی ادامه داد: حدود 400 دانشجو معلم مشغول تحصیل در دانشگاه فرهنگیان در این استان هستند که برای این دانشجویان معلم، احکام استخدامی صادر شده است و جزو نیروهای آموزش و پرورش محسوب می شوند و در واقع از پایان فروردین ماه جزو حقوق بگیران هستند.
مدیرکل آموزش و پرورش استان قزوین اضافه کرد: با توجه به سهمیه ای که هر سال برای جذب دانشجو معلم اعلام می شود، دانشجو معلمان در دانشگاه فرهنگیان پذیرش می شوند که در سال گذشته در کل کشور این سهمیه، 25 هزار نفر بود و سهمیه استان قزوین نیز 400 نفر تعیین شده بود.
وی با اشاره به نحوه پذیرش دانشجو در دانشگاه فرهنگیان، توضیح داد: هر سال در زمانی که دفترچه های کنکور توزیع می شود، سهمیه دانشجو معلمان نیز اعلام می شود که بر این اساس، آنها که نمرات بالاتری دارند، دو تا سه برابر ظرفیت تعیین شده دعوت به مصاحبه حضوری و گذراندن مراحل گزینش می شوند که از میان آنها دانشجو معلمان انتخاب می شوند.
حبیبی خاطر نشان کرد: علاقه مندان به تحصیل در دانشگاه فرهنگیان می توانند از طریق کنکور و انتخاب این دانشگاه، به عنوان دانشجو معلم در این دانشگاه تحصیل کرده و جذب آموزش و پرورش شوند.
وی با اشاره به اهداف ایجاد و راه اندازی دانشگاه فرهنگیان، تصریح کرد: از این پس آموزش و پرورش باید در بحث تأمین و تربیت نیروی انسانی از این مسیر کار خود را پیش ببرد و این دانشگاه مأموریت دارد هم دانشجو معلمان جدیدی را جذب کند و هم نسبت به ارتقای تحصیلی فرهنگیانی که در مجموعه مشغول خدمت هستند، اقدام کند.
مدیرکل آموزش و پرورش استان قزوین گفت: یکی از ویژگی های دانشگاه فرهنگیان این است که می تواند تا مقطع دکتری امکان ادامه تحصیل را برای فرهنگیان فراهم آورد.
وی یادآور شد: در گذشته به جای دانشگاه فرهنگیان، مرکز تربیت معلم فعالیت داشت که این مرکز نیز در راستای تأمین نیروی انسانی آموزش و پرورش کار می کرد، اما تفاوت این دانشگاه با مراکز تربیت معلم در این بود که مدارک مرکز تربیت معلم فقط در مجموعه آموزش و پروش مورد پذیرش بود ولی با فعالیت این مرکز به صورت دانشگاه، مدرک اخذ شده توسط افراد، مدرک دانشگاهی و مانند سایر دانشگاه ها است.
حبیبی افزود: مراکز تربیت معلم فقط در سطح کاردانی و کارشناسی نیرو تربیت می کردند ولی این دانشگاه تا سطح دکترا می تواند نیرو تربیت کند.
پایان پیام/
نظر شما