قضاوت در مورد هاشمی سخت و پیچیده است

سخنگوی جبهه پیروان خط امام و رهبری معتقد است درخصوص کاندیداها از جمله آیت الله هاشمی تنها شورای نگهبان می تواند قضاوت کند.

کمال سجادی، سخنگوی جبهه پیروان خط امام و رهبری درخصوص گمانه زنی های حاضر جامعه در مورد رد یا تایید صلاحیت برخی از کاندیداها به خبرنگار سیاسی شبستان گفت: خوشبختانه جمهوری اسلامی ایران نهادی تحت عنوان شورای نگهبان وجود دارد که به هر حال مورد اعتماد هیئت امنایی آن هستیم این افراد مورد اطمینان رهبری نظام و مردم هستند که چه فقها و چه حقوقدانان این شورا کسانی هستند که معیارها برای احراز صلاحیت ها را می دانند و به وظایفشان براساس این معیارها می پردازند.

وی ادامه داد: اگر کسانی تایید یا رد شده اند براساس معیارهاست درخصوص برخی از چهره ها که بحث انگیز هستند و هم مخالفان و هم موافقانی دارند و البته در عرصه سیاسی سابق و پیشینه ای هم به خودشان اختصاص داده اند این وظایف و خط مشی شان در برهه های مختلف هم نقاط ضعف و هم نقاط قوت برایشان ایجاد کرده است.

سجادی درخصوص گمانه زنی های برخی از سیاستمداران مبنی بر رد صلاحیت آیت الله هاشمی عنوان کرد: بحث در مورد هاشمی یک بحث سنگین و پیچیده ای است که باید کار و عملکرد وی را در 50 سال گذشته مورد بررسی قرار دهیم.

وی بعد از انقلاب در خدمت انقلاب بوده و مسئولیت های سنگینی داشته همچنین مورد اعتماد امام خمینی و مقام معظم رهبری بوده اما در طوفانهای حوادث به خصوص حوادث سیاسی مثلاً دوم خرداد، فتنه 88 و اطاعت از منویات رهبری نقاط نامشخصی در کارنامه وی وجود دارد که در حال بررسی است.

وی تاکید کرد: قضاوت در مورد هاشمی و اینکه چه نمره ای بگیرد ابتدا بر عهده شورای نگهبان و پس از ان بر عهده مردم است و این کار هر کسی نیست بخواهد چنین قضاوت سنگینی را انجام دهد.

سخنگوی جبهه پیروان خط امام و رهبری در ادامه در پاسخ به این سوال که میزان مشارکت مردم در انتخابات را چگونه ارزیابی می کنید تصریح کرد: وجود سلیقه های مختلف در انتخابات باعث می شود نرخ مشارکت بالا رود هر چقدر تعداد بیشتری از طیف های سیاسی وارد انتخابات شوند وجه مثبت و کارآمد آن این است که نرخ مشارکت بالا می رود که به استحکام پایه های نظام کمک می کند.

سجادی در ادامه درخصوص اینکه احتمال دارد برخی از کاندیداها رد صلاحیت شوند و چگونه می توان واکنش اطرافیان این کاندیداها را پیش بینی کرد اظهار داشت: این افراد اگر تایید نشوند یک عواقبی ایجاد خواهد شد که یکی از انها عکس العمل های این شخصیت ها و طرفدارانشان است اما در تاریخ انقلاب خیلی از چیزها سابقه دارد در مورد صلاحیت ها مهندس مهدی بازرگان در برهه ای کاندیدای ریاست جمهوری شد اما رد شد و با طمانینه و آرامش کنار رفت.

وی همچنین با یادآوری رد صلاحیت برخی از کاندیداها در سال 84 خاطرنشان کرد: در دوره اصلاحات شخصی رد صلاحیت شد که واکنش های مختلفی به وجود آمد و به گونه ای شد که با حکم حکومتی او را تایید کرده اند اما در انتخابات رای نیاورد پس از این واقعه های تاریخی می توان درس گرفت که ممکن است که شخصی که تایید نمی شود گردن به قانون ننهد که باعث تنش و التهاب در جامعه می شود اما اگر قانون گریز نباشد به صورت کاملاً قانونمدارانه ای کنار خواهد کشید.

پایان پیام/
 

کد خبر 255354

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha