ترجمه ادعیه امام رضا(ع) به سه زبان دنیا/ معرفی فعالان رضوی

ترجمه ادعیه امام رضا(ع) به سه زبان دنیا، فراهم کردن زمینه حضورعلاقه مندان خارج کشور برای زیارت بارگاه ملکوتی امام رضا(ع) و اعزام 80 مبلغ در خارج کشوربرای گسترش فرهنگ رضوی ازمباحث مطرح شده درجلسه شورای رضوی است.

به گزارش خبرنگار حوزه مسجد خبرگزاری شبستان، پنجمین جلسه شورای جشن های رضوی صبح امروز هفتم خرداد در سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی با حضور رییس این سازمان برگزار شد.

 

محمدباقرخرمشاد، رییس فرهنگ و ارتباطات اسلامی بر لزوم گسترش فرهنگ رضوی در خارج از کشور تاکید کرد و گفت: پیروان اهل بیت (ع) که در خارج از کشور هستند با تبلیغات و برنامه های گسترده  با فرهنگ رضوی آشنا شوند چرا که فرهنگ اهل بیت (ع) تنها مختص ما نیست و در خارج از کشور نیز دوستداران اهل بیت تمایل زیادی به آشنایی  و حتی عزیمت به ایران برای زیارت این حضرات دارند.

   

وی تصریح کرد: باید تورهای زیارتی هم برای علاقه مندان و ارادتمندان این حضرات بزرگواردر خارج کشور مهیا شود.

 

بنابراین گزارش، حجت الاسلام تسخیری، رییس ستاد اقامه نماز سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی در این نشست با اشاره به اهتمام ویژه برای گسترش و نشر فرهنگ اهل بیت (ع) به ویژه امام رضا(ع)، حضرت معصومه (س) و حضرت شاهچراغ(ع) گفت: باید از ظرفیت های سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی در این زمینه بیش از پیش استفاده شود.

 

وی با اشاره برگزاری جشن های رضوی به صورت مردمی در داخل و خارج کشور گفت: بسیاری از کشورهای اسلامی با امام رضا (ع) به صورت خاصی عجین هستند بنابراین باید تجربیات را به یکدیگر منتقل کرد و برنامه های گسترده ای در این زمینه برگزار کرد.

 

واعظی، دبیر جشنواره بین المللی امام رضا (ع) در سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی نیز با اشاره به اینکه بیش از یک دهه از تلاش و تمرکز دهی جشنواره فرهنگی هنری امام رضا (ع) می گذرد و امسال یازدهمین جشنواره فرهنگی و هنری امام رضا(ع) برگزار می شود، گفت: قطعاً تنوعی که در  برگزاری جشنواره امام رضا (ع) در این دوره مشاهده می شود کم نظیر بوده است و در حال حاضر بیش از 50 نهاد و سازمان در برگزاری این جشنوار مشارکت دارند.

 

وی با اشاره به اینکه سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی تنها نهاد متولی برگزاری این جشنواره در خارج کشور است خاطرنشان کرد: از سال 87 تاکنون جشنواره امام رضا (ع) به صورت بین المللی در حال برگزاری است.

 

وی با اشاره به اینکه جشنواره امام رضا(ع) از سال 87 تاکنون بین المللی شده است، بیان کرد: در سال 87 جشن های رضوی در 8 نقطه دنیا برگزار شد و در حال حاضر به بیش از 186 کشور در دنیا افزایش یافته است.

 

وی مخاطب محوری و تعیین مخاطبهای خاص را از راهبردهای کلان این سازمان در ارتباط با جشن های رضوی نام برد و گفت:  تلاشهای ما  باید در این زمینه افزایش یابد و راهکارهای هم افزایی در این زمینه داشته باشیم. افزایش یابد در نشر فرهنگ امام رضا گامهای اساسی برداشته ایم و کتابها و محصولات مرتبط با امام رضا(ع) را نیز به کشورهای دیگر ارسال کنیم.

 

بنابراین گزارش، نجفی، معاون بین الملل سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی نیز در این نشست یکی از برنامه های اصلی سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی معرفی اسلام ناب محمدی دانست و گفت: سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی در بخش های مختلف در زمینه نشر فرهنگ اهل بیت و انقلاب اسلامی تلاشهای بسیاری انجام داده است و از همه فرصتها و زمینه ها و مراکز فرهنگی برای تحقق این مساله استفاده کرده است.

 

وی با اشاره به اینکه در حال حاضر جشن های رضوی در 186 نقطه دنیا برگزار می شود، گفت: رواسای دانشگاههای بزرگ، نویسندگان، اساتید، هنرمندان در این زمینه مشارکت گسترده ای با سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی داشته اند.

 

وی بیان کرد: رایزنان فرهنگی در خارج کشور، نمایندگان مجمع تقریب مذاهب و جامعه المصطفی العالمیه در برگزاری برنامه های جاذبه مند گام های اثرگذاری برداشته اند.

 

در ادامه این نشست، حجت الاسلام سالار، معاون بین الملل مجمع جهانی اهل بیت(ع) هم به برنامه های این مجمع در این راستا اشاره کرد و گفت: ترجمه ادعیه رضوی به سه زبان دنیا، معرفی فعالان رضوی، و اعزام 80  مبلغ به خارج کشور، تلاش برای بومی سازی برنامه های رضوی و تلاش برای شناساندن سیره اهل بیت(ع) به پیروان دیگر ادیان اسلامی و ترجمه کتاب های غیرمسلمانان در مورد آن حضرت بخشی از برنامه های این مجمع در ایام بوده و است.

 

پایان پیام/
 

کد خبر 258169

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha