سبک زندگی بخش اصلی سند مهندسی فرهنگی است

خبرگزاری شبستان: مخبردزفولی گفت: خوشبختانه در مجلس شورای اسلامی با توجه به همه کمبودها و کاستی‌ها، بودجه خوبی برای بخش علم و فرهنگ مقرر شد و نحوه هزینه این بودجه هم با نظارت شورای عالی انقلاب فرهنگی است.

به گزارش خبرگزاری شبستان، هشتمین نشست کمیسیون تدوین برنامه جامع سبک زندگی اسلامی ایرانی سه‌‌شنبه، 7 خرداد به ریاست محمدرضا مخبر دزفولی، دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی در محل دبیرخانه این شورا برگزار شد.

بنابر این گزارش، مخبر دزفولی در ابتدای این جلسه، با اشاره به ارتباط سبک زندگی و نقشه مهندسی فرهنگی گفت: سبک زندگی ذیل نقشه مهندسی فرهنگی و بخش مهم این سند است.

وی افزود: با تصویب و اجرای نقشه مهندسی فرهنگی، مدیریت فرهنگی کشور در یک چارچوب معقول یکپارچه و برخی از مشکلات در این زمینه تا حدود زیادی مرتفع می‌شود.

مخبر دزفولی ادامه داد: سند مهندسی فرهنگی، سند میثاق و عهدنامه فعالان فرهنگی کشور است.

دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی در ادامه با اشاره بررسی بودجه در مجلس شورای اسلامی ابراز کرد: خوشبختانه در مجلس شورای اسلامی با توجه به همه کمبودها و کاستی‌ها، بودجه خوبی برای بخش علم و فرهنگ مقرر شد و نحوه هزینه این بودجه هم با نظارت شورای عالی انقلاب فرهنگی است.

این گزارش می افزاید: در ادامه یکی از اعضا، پژوهش خود پیرامون سبک زندگی را ارائه داد.

در این تحقیق ضمن بررسی روند شکل‌گیری مفهوم سبک زندگی در اندیشه متفکران غربی در قرن 19 و 20 مانند فروید ارتباط این مفهوم را مفاهیم دیگر مانند طبقه اجتماعی و... مورد اشاره قرار گرفت.

به گزارش روابط عمومی دبیرخانه شورای عالی انقلاب فرهنگی، پس از ارائه این تحقیق، مخبر دزفولی ضمن تأکید بر ادامه مباحث نظری با رویکرد انتقادی پیرامون زمینه‌های شکل‌گیری این مفاهیم در زمینه علوم انسانی بر لزوم تدوین راهکارها و شیوه‌های اجرایی با توجه به مقتضیات زمان تأکید کرد.

شایان ذکر است، پس از آن اعضا نظرات خود را ارائه دادند، که اهم آن به شرح ذیل است: هم‌افزایی پژوهش‌های صورت‌ گرفته در یک چارچوب کلان، نقش سبک زندگی در تمدن‌سازی توجه به برخی از نکات مثبت در اندیشه متفکران غربی توجه به تجربیات و مباحث صورت گرفته در تدوین نقشه مهندسی فرهنگی.
 

پایان پیام/

کد خبر 258307

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha