محمود صلاحی، استاندار خراسان رضوی، با بیان اینکه توجه به توسعه و تکمیل زیرساخت ها از جمله تکمیل فضاهای مورد نیاز، تربیت نیروی انسانی کارآمد، توجه ویژه به گروه های مرجع، تعامل بیشتر و سازنده با هیأت امنا، نقش محوری قائل شدن برای امام جماعت مسجد و حضور جدی تر جوانان در فعالیت های مسجد از جمله راه های پررنگ تر شدن نقش مساجد در برنامه هاست، به خبرنگار شبستان گفت: کانون های مساجد با برگزاری برنامه های متنوع به پویایی و نشاط مساجد کمک می کنند وبه این صورت ازحالت صرف عبادی خارج می شوند.
مساجد اصلی ترین پایگاه در شکل گیری و استمرار انقلاب اسلامی
وی افزود: مساجد اصلی ترین پایگاه در شکل گیری و استمرار انقلاب اسلامی هستند و کانون های مساجد به عنوان رسانه بزرگ و تاثیر گذار، با آموزش مبانی دینی در تحکیم باورها، اعتقادات، تغییر رفتارها و درونی کردن دین، نقش موثری را ایفا می کنند.
شناسایی نخبگان کانون های مساجد درجشنواره های مختلف کانون های مساجد
وی در ادامه در پاسخ به این سوال خبرنگار شبستان مبنی براینکه باتوجه به فرموده مقام معظم رهبری که زبان هنر می توان فضای جامعه را با ویژگی های انسانی و اخلاقی مانند قدرت ابتکار و شجاعت و نوآوری، خطر پذیری، ترحم به یکدیگر و امید به آینده که از نیازهای جامعه امروز است مملو نماید، کانون های مساجد با برگزاری جشنواره ها دررشته های مختلف تاکنون به چه میزان به این هدف دست یافته اند؟ گفت: برگزاری جشنواره ها درشته ها و سنین مختلف برای مخاطبین خاص درواقع هم درراستای جذب نوجوانان و جوانان با سلیقه های مختلف است و هم با برگزاری این جشنواره ها نخبگان کانون های مساجد دررشته های مختلف شناسایی می شوندو دراین زمینه ورود هدفمند کانون های مساجد درموضوع مقابله با جنگ نرم نیز حائز اهمیت است.
وی افزود: کانون فرهنگی هنری ایدهآل باید از برنامهریزی مناسبی برخوردار و در جذب امکانات مردمی برای گسترده شدن فعالیتهای نسل جوان مؤثر باشد و با بهرهگیری از فن آوریهای نوین و امکانات سمعی و بصری بتواند جاذبه فعالیتهای فرهنگی و مذهبی خود را ارتقا بخشد.
تربیت نیروی انسانی متخصص و متعهد در عرصههای فرهنگی و هنری از ویژگی های کانون فرهنگی هنری ایدهآل
صلاحی ادامه داد: تربیت نیروی انسانی متخصص و متعهد در عرصههای فرهنگی و هنری از دیگر ویژگی های یک کانون فرهنگی هنری ایدهآل است که همین تربیت نیروهای متخصص در واقع همان تولید فکرو اندیشه است.
استاندار خراسان رضوی تصریح کرد: امروز کانونهای فرهنگی هنری مساجد یکی از کارآمدترین، فراگیرترین و مؤثرترین مراکز فرهنگی سازمان یافته تلقی میشوند تا جائیکه کانونهای مساجد با توجه به پراکندگی و گستردگی فراوان، توانستهاند در مقابله با تهاجم فرهنگی و ترویج فرهنگ اسلامی نقش مؤثری ایفا کنند.
توسعه کانون های مساجد در مناطق روستایی خراسان رضوی در راستای رویکرد عدالت محوری دولت است
وی در ادامه در پاسخ به این سوال خبرنگار شبستان که توسعه کانون های فرهنگی و هنری روستایی را در استان چگونه ارزیابی می کنید؟ گفت: با توجه به مصوبه اخیر مجلس شورای اسلامی مبنی بر ایجاد کانون فرهنگی هنری در 25 درصد مساجد کشور تا پایان برنامه پنجم توسعه برای اجرای این مصوبه، دولت موظف است، امکانات، اعتبارات و نیروی انسانی لازم را در اختیار ستاد عالی کانونهای مساجد کشور و وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی قرار دهد که دراین برنامه توجه به روستاها درراس توسعه کمی و کیفی کانون هاست و دراین حوزه توجه به تاسیس 500 کانون فرهنگی هنری مساجد درروستاها و مناطق کم برخوردار درراستای سیاست و پیگیری رویکرد عدالت محوری دولت درحوزه فرهنگی و اجتماعی است.
پایان پیام/
نظر شما