تعداد مدارس قرآنی استان اردبیل امسال به 30 مورد افزایش پیدا می کند

مدیر کل آموزش و پرورش استان اردبیل با بیان اینکه در سال گذشته تعدا مدارس قرآنی در سال گذشته 18 مورد بود، گفت: تعداد مدارس قرآنی استان اردبیل امسال به 30 مورد افزایش می یابد.

به گزارش خبرگزاری شبستان از اردبیل، احمد محمودزاده، مدیر کل آموزش و پرورش استان اردبیل، ظهر امروز (8خرداد) در نشست خبری با خبرنگاران اظهار داشت: مدارس قرآنی دو نوع می باشد که اولی برنامه ای و دومی به صورت فوق برنامه می باشد که تعداد مدارس قرآنی فوق برنامه در استان اردبیل به 200 مورد می رسد.


وی با بیان اینکه موفقیت استان اردبیل در پوشش تخصیلی ابتدایی 99.3 درصد است، گفت: در مقطع راهنمایی 92.6 درصد و در مقطع متوسطه 80 درصد است که این شاخص ها استان اردبیل را جزو 5 استان برتر در امر آموزشی و انسداد بی سوادی قرار داده است.


محمودزاده از اجرای طرح سنجش سلامت از اول تیرماه خبر داد و گفت: طرح سنجش سلامت در 13 پایگاه اجرا می شود که 8 پایگاه آن ثابت و 5 پایگاه آن سیار می باشد که 2 پایگاه سیار از 5 پایگاه برای عشایر در نظر گرفته شده است که بعد از آغاز سالتحصیلی در محل اسکان عشایر به سنجش دانش آموزان سال اولی خواهند پرداخت.


مدیر کل آموزش و پرورش استان اردبیل با اعلام اینکه اردبیل رتبه برتر کشوری در هوشمندسازی مدارس را دارد، بیان داشت: از ابتدای امسال معلمان در شاخص هایی همچون مقاله نویسی، استفاده از ابزار های کمک آموزشی و استفاده از تکنولوژی های هوشمند در امر تعلیم و تربیت مورد ارزیابی و رتبه بندی قرار می گیرند.


وی سطح سواد استان اردبیل را 91 درصد اعلام کرد و ابراز داشت: برای سالتحصیلی جدید و اول مهرماه 20 هزار نوآموز پیش بینی کرده ایم که علاوه بر این ها ثبت نام دیگر دانش آموزان از 5 خرداد ماه شروع شده و تا 15 تیرماه ادامه دارد که باشعار " بهترین مدرسه، نزدیک ترین مدرسه است" در حال برگزاری است.


مدیر کل آموزش و پرورش استان اردبیل با بیان اینکه 45 عنوان فعالیت برای اوقات فراغت دانش آموزان در فصل تابستان در نظر گرفته شده است، تصریح کرد: طرح هجرت 3 به مانند سال های گذشته با همکاری بسیج دانش آموزی و سپاه استان اردبیل اجرا می شود که از اول تیرماه شروع و تا پایان مردادماه ادامه خواهد داشت.


این مسئول با اعلام اینکه استان اردبیل به مدت 2 سال است که رتبه برتر را در پروژه مهر کسب می کند، اضافه کرد: بومی سازی دبیران از اولویت هایی است که ما به آن توجه کرده ایم چراکه معتقدیم معلم هرچه قدر به کانون خانواده خود نزدیک تر باشد، از آرامش روحی و روانی بیشتری برای یاد دادن برخوردار است.


محمودزاده با بیان این که به منظور ایجاد اشتغال برای جوانان در سال های گذشته به رشته های فنی و حرفه ای اهمیت بیشتری داده ایم، اضافه کرد: بحث اشتغال مولد نیز از سیاست ها و برنامه های دولت می باشد به طوری که به طور میانگین در استان اردبیل 54 درصد دانش آموزان در رشته های فنی و حرفه ای مشغول تحصیل می باشند.


پایان پیام/

کد خبر 258639

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha