محمد امیری، معاون سوادآموزی اداره کل آموزش و پرورش گیلان با بیان اینکه طبق مصوبه شورای عالی انقلاب فرهنگی سال 85 و مصوبه هیات دولت در سال 91 تمامی دستگاههای مشمول ماده پنج قانون خدمات کشوری موظف هستند با نهضت سوادآموزی در امر ریشه کنی بیسوادی همکاری کنند به خبرنگار شبستان گفت: در این همکاری دستگاهها موظف هستند نیروهای بیسوادشان اعم از شرکتی، قراردادی، خدماتی و غیره را در کلاسهای سوادآموزی شرکت دهند.
وی افزود: همچنین در این همکاری هر دستگاه میتواند مخاطب خود را برای شرکت در کلاسهای سوادآموزی تشویق و مسئولیت آموزش آنها را بر عهده گیرد.
امیری از برگزاری جشنواره استانی برترین دستگاهها و موسسات مشارکت کننده در امر ریشهکنی بیسوادی، خبر داد و بیان کرد: این جشنواره(17 شهریور) مصادف با روز جهانی مبارزه با بیسوادی برگزار می شود که در آن از خادمان امر باسوادی استان تجلیل میشود.
وی افزود: شاخصهای عمومی ارزیابی عملکرد سال 91 در رابطه با سوادآموزی مربوط به هر دستگاه ابلاغ شد که در مرحله خودارزیابی از سوی دستگاهها انجام میگیرد.
معاون سواد آموزی اداره کل آموزش و پرورش گیلان ادامه داد: بعد از خودارزیابی از سوی دستگاهها، امتیاز نهایی توسط معاونت سوادآموزی اعلام میشود.
وی با اشاره به شاخصهای این ارزیابی تصریح کرد: شناسایی، جذب و آموزش سوادآموزی، تحکیم سواد، تبلیغات، اطلاع رسانی، ایجاد انگیزه، چاپ پیامهای سوادآموزی در مطبوعات و رسانهها، تدوین محتوای پژوهشی و تحقیقاتی، چاپ و تولید کتب و جزو، پشتیبانی مالی و موارد ابتکاری از شاخصهای ارزیابی دستگاههای برتر در این جشنواره است.
امیری اظهار کرد: هم اکنون معاونت سوادآموزی اداره کل آموزش و پرورش گیلان با 32 دستگاه اجرایی این استان تفاهمنامه همکاری دارد.
گفتنی است، بر اساس سرشماری سال 90، 1/95درصد از گروه سنی10تا 49سال در استان گیلان باسواد هستند.
پایان پیام/
نظر شما