کانون های مساجد حضوری با بصیرت در صحنه داشته باشند

مدیرکل کانون های تخصصی ستاد عالی کانون های مساجد کشور، بر ضرورت حضور منسجم، هوشمند و با بصیرت کانون های فرهنگی هنری مساجد در صحنه های مورد نیاز نظام جمهوری اسلامی تاکید کرد.

به گزارش خبرگزاری شبستان از استان یزد، حجت الاسالام و المسلیمن علی ملانوری، مدیرکل کانون های تخصصی ستاد عالی کانون های مساجد کشور، شب گذشته (17 اسفند) در مراسم گرامی داشت سالروز ستاد عالی کانون های فرهنگی هنری مساجد در سالن آمفی تئاتر تالار فرهنگیان یزد، اظهارداشت: کانون های فرهنگی هنری مساجد باید در مقطع حساس پیش رو در صحنه های مورد نیاز نظام حضوری پر رنگ و جدی داشته باشند.
 

مشاور دبیرستاد عالی کانون های مساجد کشور، با اشاره به فضای پیچیده سایبر و لزوم حضور کانون های فرهنگی هنری مساجد در این عرصه، خاطرنشان کرد: هر اندازه حضور کانون های فرهنگی هنری و خادمان فرهنگ دینی در این عرصه بیشتر شود فضا و زمینه برای حضور دیگران تنگ تر خواهد شد.
 

وی راه اندازی وبلاگی فعال و به روز از سوی هر یک از کانون های فرهنگی هنری مساجد را ضروری دانست و گفت: طرح ها و برنامه های دبیرخانه کانون های فرهنگی هنری مساجد استان یزد در این زمینه قابل تقدیر است.
 

مدیرکل کانون های تخصصی ستاد عالی کانون های مساجد کشور، با اشاره به برنامه پنجم توسعه، اظهارداشت: یک بند از این برنامه به کانون های فرهنگی هنری اختصاص یافته و بر اساس این برنامه کانون های فرهنگی هنری از 10 هزار کانون در سال جاری به 22 هزار کانون در پایان برنامه افزایش می یابد.
 

وی با اشاره به 73 هزار مسجد در سطح کشور، خاطرنشان کرد: بر اساس برنامه پنجم توسعه در 25درصد از مساجد کشور کانون های فرهنگی هنری تشکیل و تعداد کانون های فرهنگی هنری به 22هزار کانون در پایان برنامه افزایش می یابد.

 

مشاور دبیر ستاد عالی کانون های مساجد کشور، با اشاره به نقش کانون های تخصصی در نشر و تعمیق برنامه ها در سطح استان، ادامه داد: کانون های تخصصی نیز از 6درصد ابتدای برنامه به 10درصد تا پایان برنامه افزایش می یابند و دو هزار کانون فرهنگی هنری تخصصی در کشور شکل می گیرد.

 

وی با اشاره به فعالیت حدود 400 کانون تخصصی در 18 رشته در حال حاضر، افزود: همه این آمارها کف کار است و اگر همتی در خادمان به مسجد جمع شود مقدار بیشتری از مساجد به کانون های فرهنگی هنری مجهز می شوند.

 

حجت الاسلام ملانوری، احیای مساجد را در گرو عزم ملی دانست و ادامه داد: کانون های فرهنگی هنری مهم ترین، مقدس ترین، جامع ترین و عمومی ترین نهاد فرهنگی در ترویج اخلاق، دینداری و فرهنگ دینی هستند و باید نهادها، سازمان ها، خیران و معتمدان محلات در کنار هم این کانون ها را به اوج برسانند.

وی با تاکید بر توفیق قدردانی خدمت در مسجد برای اعضای کانون های فرهنگی هنری، ادامه داد: امروز یک میلیون و 500 هزار جوان و نوجوانان از اعضای فعال 9 هزار و500 کانون فرهنگی هنری هستند و در گروه های منسجم متفاوتی نظیر گروه تواشیح و کتابخانه فعالیت می کنند.
 

مدیرکل کانون های تخصصی ستاد عالی کانون های مساجد کشور، با بیان اینکه کانون فرهنگی هنری تشکیلاتی مجزا از مسجد نیستند، تصریح کرد: کانون های فرهنگی هنری مساجد اولین پاسخ به سخنان مقام معظم رهبری در سال 1371 در خصوص تهاجم فرهنگی بود و امروز که کانون ها فرهنگی هنری مساجد پس از 18 سال به بلوغ رسیده اند باید حضور پررنگی در میدان داشته باشند.

 

مشاور دبیر ستاد عالی کانون های مساجد کشور، با بیان اینکه کانون های فرهنگی هنری برای احیای مساجد وکارکردها حقیقی آنان شکل گرفته اند، تصریح کرد: اعضای کانون های فرهنگی هنری به صدد عمران معنوی مسجد و احیای بخش های مختلفی از کارکردهای مساجد در ردیف خادمین مساجد هستند و اجری بس فراوان دارند.
 

گفتنی است، در این مراسم که فرماندار، امام جمعه محمدآباد یزد و جمعی از مسئولان و اعضای کانون های فرهنگی هنری مساجد حضور داشتند از 60 نفر از فعالان فرهنگی کانون های فرهنگی هنری مساجد در سطح شهرستان های استان یزد با اهای لوح تقدیر و هدایایی تجلیل شد.

 

پایان پیام/

کد خبر 25887

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha