حجت الاسلام علی کاروند، سرپرست اداره تبلیغات اسلامی شهرستان تویسرکان، با بیان مطلب فوق به خبرنگار شبستان گفت: بر اساس کتاب سیره اقتصادی امام علی(ع) فعالیتهای اقتصادی امام علی(ع) براساس یک برنامه کامل اقتصادی است که در آن بنیادیترین اصل زندگی جلب خشنودی خدا است.
وی با بیان اینکه سیره اقتصادی امیر مؤمنان(ع)، تجسم عینی احکام، آرمانها و ارزشهای اسلامی و فعالیتهای اقتصادی امام علی(ع) براساس یک برنامه کامل اقتصادی است، افزود: بنیادیترین اصل زندگی از دیدگاه حضرت علی(ع) «جلب خشنودی خدا» و «خوف از عذاب او» است و این اصل بر تمامی رفتارهای اقتصادی امام حاکم است و مبنای کار عاقلانه اقتصادی در نظر امام هر کاری است که جلب رضایت خداوند را در پی داشته باشد.
حجت الاسلام کاروند ادامه داد: هدف میانی و قاعدهای که امام علی(ع) در تمامی رفتارهای اقتصادی براساس آن عمل میکند «کمکرسانی بسیار با حداقل هزینه» است و چون امام(ع) در تولید ثروت و کسب درآمد دستیابی به این هدف را دنبال میکند در توزیع این درآمدها نیز کمترین سهم را برای خود و بیشترین سهم را به مشارکتهای اجتماعی اختصاص میدهد.
سرپرست اداره تبلیغات اسلامی تویسرکان اظهارداشت: در کتاب سیره اقتصادی امام علی(ع) سعی نویسنده بر آن است که با گزارش تاریخی و تحلیل فعالیتها و سیره اقتصادی امام علی(ع) پرتوهای روشنی از سیمای اقتصادی آن امام بزرگ نمایان شده و به الگوی رفتار ایدهآل اسلامی دست یابد.
گفتنی است سرفصلهای کتاب سیره اقتصادی امام علی(ع) عبارتند از: بررسی تاریخی سیره امام علی(ع) در تولید، بررسی تحلیلی شیوه تولید و کسب درآمد ایشان و فصل سوم: سیره امام علی(ع) در مصرف و تخصیص درآمد.
پایان پیام/
نظر شما