امام تربیت شده حوزه بود و جهانی را متحول کرد

مدیر حوزه های علمیه استان البرز گفت: امام تربیت شده حوزه بود که جهانی را متحول کرد، همچنین در تربیت امام (ره) اساتید و بزرگان حوزه موثر بودند.

حجت الاسلام محمد ابراهیم سلطانی، مدیر حوزه های علمیه استان البرز در مصاحبه با خبرگزاری شبستان از البرز در خصوص نقش حوزه های علمیه در بستر جامعه امروز گفت: نیاز امروز جامعه مسائل دینی، فرهنگی و تربیتی است، همچنین هیچ مسئله ای مانند آسیب های عقیدتی جامعه را با بحران روبه رو نمی کند.


مدیر حوزه های علمیه استان البرز افزود: حضرت امام خمینی(ره) به عنوان مرجع و رهبر جهان از دل حوزه تربیت شده بود، بر این اساس اهمیت توجه به حوزه های علمیه و تربیت شاگردانی چون حضرت امام(ره) بیش از پیش معلوم می شود.


به گفته این مسئول، نا امنی ها در جامعه به دنبال ضعف در بنیه دینی و فکری مردم به وجود می آید و رجوع به کارشناسان دین و صاحبنظران راهگشای مشکلات اجتماعی است، بر همین اساس مدیران و مسئولان جامعه با ایجاد بستر مناسب جهت تربیت دینی جوانان و طلاب می توانند جامعه را از بسیاری از ناهنجاری های اجتماع دور می کند.


وی با اشاره به نگاه غرب که تنها در بعد رفاهی و مادی خلاصه می شود، تصریح کرد: دنیای غرب دنیای رفاه و راحت طلبی است، مدار فکری در غرب انسان محوری است، اما نظام فکری اسلام بر اساس خدا محوری و حرکت در جهت رضای خداوندی است و این اساسی ترین تفاوت غرب با اسلام است.


نظام جمهوری اسلامی ایران، مولود همین حوزه ها است
 

مدیر حوزه های علمیه استان البرز گفت: نظام مقدس اسلامی ایران پس از یک دوره طولانی حاکمیت نظام شاهنشاهی و طاغوتی با اراده مردم که برگرفته از مبانی اسلام و حوزه بود به وجود آمد.


به گفته این مسئول، نظلام جمهوری اسلامی ایران، در حقیقت مولود حوزه های علمیه است، که با پرورش و تربیت طلاب دینی روح و فکر مردم را به سمت تعالی و خدامحوری هدایت کرد.


حجت الاسلام سلطانی با بیان این مطلب که حضرت امام خمینی(ره) تربیت یافته حوزه بود و با دریافت آموخته های دینی و عقیدتی توانایی هدایت جامعه را به سمت انقلاب بدست آورد و امروز شاهد بیداری اسلامی در سراسر جهان هستیم، بر اهمیت نقش تربیتی خوزه های علمیه تاکید کرد.


استان البرز در مجموع 8 مدرسه حوزه علمیه دارد
 

این مسئول با اشاره به این مطلب که پیش از تاسیس استان البرز ما تنها 2 مدرسه علمیه داشتیم، عنوان کرد: تعداد مدارس علمیه ما در سطح این استان تنها 2 مدرسه بود، که با استانی شدن آن شرایط ایجاد 8 مدرسه در سطح استان فراهم شد.


حجت الاسلام سلطانی با اشاره به این مطلب که سال گذشته به خاطر کمبود جا 400 نفر متقاضی طلبگی را رد کردیم، توضیح داد: این استان با ظرفیت جمعیت بالایی که دارد تنها 1450 طلبه را تحت آموزش دارد و این در حالی است، که سال گذشته ما مجبور شدیم، 400 متقاضی را نپذیریم.


این مسئول توضیح داد: در حال حاظر حوزه علمیه استان البرز، با حمایت مجمع خیرین قدم هایی را جهت رفع نیازهای خود برداشته ، اما همچنان انتظار داریم وعده های مسئولان در فراهم آوردن نیازهای زیرساختی حوزه فراهم شود.


مسجد حجت ابن الحسن، تنها مسجد مجری طرح مسجد محور در البرز


مدیر حوزه های علمیه استان البرز در خصوص اجرای طرح مسجد محور در سطح این استان گفت: بر اساس این مهم که زیرساخت لازم در زمینه ساخت حوزه علیه کمرنگ دیده می شد، طرح مسجد محور و برپایی حوزه های علمیه در مساجدی که امکان بنایی در آن وجود داشت اجرا شد.


بر پایه این مصاحبه، در حال حاظر مسجد حجت ابن الحسن تنها مسجد، مسجد محور است، که مجری برپایی حوزه علمیه در سطح البرز شد.


پایان پیام/

کد خبر 259081

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha