علیرضا رحمانیان، فرزند صفر قلی رحمانیان ضمن اشاره به اینکه مراسم تشییع و وداع با "پدربزرگ جبهه ها" روز پنج شنبه 16 خرداد در شهرستان فسا انجام می شود، به خبرنگار شبستان گفت: مراسم وداع با مرحوم صفر قلی رحمانیان از ساعت 9 صبح روز پنج شنبه شانزدهم خرداد صورت می گیرد.
این رزمنده دوران دفاع مقدس با تاکید بر اینکه وی وصیت کرده بود تا در شلمچه در کنار شهدای جنگ دفن شود، اظهار داشت: تمام تلاش خود را انجام می دهیم و در حال هماهنگی با دفتر مقام معظم رهبری هستیم تا از رهبری معظم انقلاب اجازه دفن "پدربزرگ جبهه ها" در شلمچه بگیریم.
رحمانیان با اشاره به اینکه دفن پیرترین رزمنده دفاع مقدس در منطقه شلمچه به طور حتم برای آیندگان پیام هایی را خواهد داشت و نسل آینده با کمی تامل خواهند فهمید که چه افرادی آمدند و برای این مرز و بوم جنگیدند، افزود: مراسم وداع از میدان شهدای شهرستان سپاه آغاز خواهد شد و با تشییع تا گلزار شهدای فسا ادامه می یابد.
وی با تاکید بر اینکه تاکنون هیچ برنامه ای برای شهرستان شیراز نداریم، خاطر نشان کرد: در حال هماهنگی هستیم که مراسم یادبودی برای روز پنج شنبه 16 خرداد در شهرستان فسا را برگزار کنیم.
خاطر نشان می شود، صفر قلی رحمانیان ، پیرترین رزمنده دفاع مقدس روز گذشته (13خرداد) در سن 107 سالگی به علت بیماری و کهولت سن به دیار باقی شتافت، وی پیش از این در گفتگویی با کیهان گفته بود: "حالا که زمینگیر شدم و رفتنی، دلم می خواهد اگر رهبرم اجازه بده، پهلوی شهیدای شلمچه خاکم کنن. فقط همین!"
زندگینامه
صفرقلی رحمانیان که به پیرترین رزمنده دوران دفاع مقدس شهرت داشت در سال 1285 دیده به جهان گشود، وی سابقه 66 ماه حضور در جبهه داشت و در خط مقدم جبهه و در عملیاتهای مختلفی از جمله فاو، بیتالمقدس و عملیات محرم حضور داشت و پا به پای رزمندگان در جبهه حق علیه باطل با دشمنان جنگید.
وی که در شهرستان فسا زندگی میکرد، در حین اشتغال به کار کشاورزی و کارگری، به مدت 66 ماه در دهه هفتم عمر خود در مناطق عملیاتی هشت سال دفاع مقدس حضور داشته است، در سال 1388 به همت مرکز فرهنگی دفاع مقدس خرمشهر و شرکت پست جمهوری اسلامی ایران تمبر بزرگداشت پیرترین رزمنده دفاع مقدس با تصویر او چاپ و در موزه آستان قدس رضوی نگهداری میشود.
مرحوم رحمانیان، وصیت کرده بود که پس از فوتش در کنار همرزمان شهیدش در شلمچه به خاک سپرده شود، آن مرحوم با اینکه سن زیادی داشت و بخشی از خاطرات دفاع مقدس را از یاد برده بود، اما وقتی نام رفقای شهیدش را میشنید، اشک میریخت و از درون به یاد آن روزهای پرحماسه میسوخت.
دعای مقام معظم رهبری در حق پیرترین رزمنده دفاع مقدس
الحمدلله با اینکه بعد از بیماری دیگر توان راه رفتن نداشت و روی ویلچر مینشیند، اما هم مکه رفته و هم عتبات را زیارت کرده است، پدرم به عنوان پیرترین رزمنده دفاع مقدس با مقام معظم رهبری نیز دیدار داشته است که در آن دیدار دست حضرت آقا را میبوسند و آقا هم پیشانی او را میبوسند و میفرمایند "خداوند شما را تا انقلاب حضرت مهدی (عج) حفظ کند."
پایان پیام/
نظر شما