حجت الاسلام والمسلمین سید عبدالباقی اسحاقی در مصاحبه با خبرنگار خبرگزاری شبستان، با اشاره به مناظره تلویزیونی کاندیداهای یازدهمین دوره ریاست جمهوری در خصوص بحث اقتصاد، گفت: این مناظرات که به منظور ارزیابی و داوری سطح آگاهی ها، برنامه ها و توان پاسخگویی کاندیداهای ریاست جمهوری در رسانه ملی برگزار شد در مجموع هم دارای نقاط ضعف و هم دارای نقاط قوتی بود.
وی ادامه داد: آنچه که در این دوره از مناظرات بیشتر جلب نظر می کرد این بود که صدا و سیما تلاش کرد تا فضای مناظرات به نحوی برنامه ریزی شود تا از تنش های کاندیداهای ریاست جمهوری که در مناظرات سال 88 شاهد آن بودیم، جهت بهره گیری مفید مردم جلوگیری شود.
این استاد حوزه و دانشگاه ایجاد احساس وظیفه مدار بودن مقام ریاست جمهوری در خدمت و پاسخگویی به مردم را یکی از امتیازات این شیوه مناظره در صدا و سیمای جمهوری اسلامی عنوان کرد و افزود: در واقع این شیوه مناظره نشان داد که همه در برابر قانون برابر هستند و فرقی در این زمینه میان شخص ریاست جمهوری و دیگران وجود ندارد.
حجت الاسلام والمسلمین اسحاقی خاطرنشان کرد: سوالات مطرح شده در این مناظره سوالات جالب و مناسبی بود و اعتراض بعضی از کاندیداها نسبت به غلط بودن سوالات، ناشی از سختی و پیچیدگی این پرسش ها بود و نه غلط بودن آنها.
وی عدم صبر و حوصله بعضی از کاندیداها در پاسخگویی به سوالات را نشان از عدم تحمل این افراد در شنیدن نظرات مختلف و احیانا مخالف دیگران دانست و گفت: در واقع وقتی فردی با مسائل ساده اینگونه برخورد می کند به هیچ عنوان نمی تواند در جایگاه ریاست جمهوری کارایی لازم را داشته باشد.
رئیس هیئت مدیره خانه مطبوعات استان گیلان در رابطه با نقاط ضعف این مناظره اقتصادی ابراز داشت: با وجود نقاط قوت یاد شده، به نظر می سد این مناظرات آن تاثیرات و بازتاب های مناظرات دوره قبل ریاست جمهوری را میان مردم نداشته است که البته این مورد بدلیل عدم فرصت کافی هر یک از کاندیدها در پاسخگویی به سوالات و نیز تعداد کاندیدهای حاضر در مناظره بود.
مدیر مدرسه عالی نائب الصدر رشت با بیان اینکه مردم کشورمان در رابطه با انتخاب شخص اصلح بسیار دقیق و تیزبینانه عمل می کنند، افزود: رسانه ملی نیز باید مناظرات را سمت و سویی هدایت کند تا انتخاب شخص اصلح برای مردم آسان تر شود.
وی با تصریح بر اینکه رسانه ملی باید تلاش کند تا اشکلات موجود در مناظره نخست کاندیداهای ریاست جمهوری را در مناظرات بعدی اصلاح کنند، گفت: دادن وقت بیشتر، مناظره به شیوه دو به دو یا چهار به چهار و طرح سوالات دقیق تر از مواردی است که می تواند به افزایش بهره مندی مردم از مناظرات کمک کند.
پایان پیام//
نظر شما