محمد رضا پورزرگری، قاری بین المللی قرآن با اشاره به لزوم اعلام برنامه های قرآنی از سوی کاندیداهای ریاست جمهوری به خبرنگار قرآنی خبرگزاری شبستان گفت: نامزدها هر کدام درگیر سفرهای انتخاباتی و اعلام برنامه های اقتصادی، فرهنگی و سیاسی خود هستند و از پرداختن به پروژه مهم قرآنی در کشور غافل هستند.
در حالی حضور نامزدهای انتخاباتی در سالن اجلاس به عنوان رییس جمهور آینده کشور یک فرصت برای تکریم و احترام به ساحت قرآن بوده و جایگاهی برای تبلیغات خود پیدا کنند.
همچنین فقر مبانی اسلامی و قرآنی در تمام شئونات زندگی همچون برنامه های سیاسی، اقتصادی، اجتماعی به سعادت نمی انجامد و برای برگشت به موقعیت مناسب نیازمند صرف هزینه های هنگف خواهیم بود.
وی با اشاره به استفاده از راهکارهای مناسب در خصوص توسعه فرهنگ قرآنی در جامعه از قاب مسابقات بین المللی قرآن تصریح کرد: مسابقات بین المللی قرآن یک پروژه ملی محسوب می شود اگر حکومت جمهوری اسلامی ایران و دستگاه های حکومتی در کنار برگزار کنندگان این مسابقات که به دعوت جمهوری اسلامی ایران کشورهای بزرگی در این رقابت ها شرکت می کنند قرار گیرند اثر فرهنگی خوبی را در کشور و بین ملت ایران مشاهده می کنیم.
همان طور در دوره نوجوانی خودم همزمان با برگزاری مسابقات بین المللی قرآن همراه خانواده درگیر این رویداد بزرگ قرآنی کشور می شدیم.
البته نباید از این نکته غافل شده که هرساله مسابقات قرآن از نظر کیفی و کمی رشد داشته و پوشش های تصویری خوبی از این رقابت ها صورت گرفته است و سی امین دوره مسابقات بین المللی قرآن رکورد انعکاس و پوشش اخبار را شکسته است.
پورزرگری افزود: وقتی مسابقات قرآن می تواند یک تغییر در زائقه ای به خاطر نفس قرآن کریم ایجاد نماید و تأثیری که قرآن در دل های و فطرت بشر می گذارد اگر در روند تعاملات و برخورد های سیستم های دولتی با مردم و کسانی که در بانک ها دفاتر دولتی، شهرداری ها، جاهایی که کارهای فرهنگی می شود و ... مشغول به کار هستند رفتارهای اخلاقی اسلامی و مبتنی بر قرآن و مناسب با مردم داشته باشند تأثیر جلسه ها و مسابقات بین المللی قرآن را می توان دو چندان ببینیم.
اما اگر خدای ناکرده مسابقه ای را در جایی برگزار کنیم ولی در حاشیه آن رفتارهای مبتنی بر اصول اخلاقی، اسلامی و دینی را عوامل اجرایی رعایت نکنند آن وقت مسابقات قرآن تبدیل به ضد ارزش می شود.لذا زحمات و هزینه هایی که در این راه صرف می شود به هدر می رود.
وی با اشاره به اتخاذ شیوه های فرهنگی مناسب برای ترویج فرهنگ اسلامی و شیعی در میان متسابقین کشورهای اسلامی در مسابقات قرآن خاطرنشان کرد: می توان برای ترویج و تبلیغ از بسته های فرهنگی استفاده کرد که هیچ حساسیتی ایجاد نکند و فقط به بیان نقاط مشترک و بر اساس نگاه علوی تبلیغ و ترویج کرد.
همچنین هر کدام از متسابقین می توانند سفیری در کشورهای خود برای ترویج آموزه های انقلاب اسلامی ایران باشند.
پایان پیام/
نظر شما