مشترکات دینی مهمترین عامل وحدت اجتماعی است

امام جمعه اهل سنت بیرجند با تاکید بر اینکه مشترکات دینی مهمترین عامل وحدت اجتماعی است، گفت: برقراری مساوات و عدالت بین همه افراد جامعه موجب تقویت وحدت می شود.

به گزارش خبرگزاری شبستان از بیرجند، مولوی غلام حیدر فاروقی، امروز (16 خرداد) در همایش وحدت اسلامی، بصیرت انقلابی و اطاعت از رهبری که با حضور علمای شیعه و سنی استان خراسان جنوبی در بیرجند برگزار شد، اظهار داشت: تاکنون در خصوص وحدت؛ مقالات و کتاب های بسیاری نوشته شده است اما راههای عملی و اجرائی وحدت تاکنون کم ارائه شده است.

 

وی با بیان اینکه درخصوص وحدت در قرآن آیات فراوانی بیان شده است، افزود: تحقق راه های عملی وحدت، نتایج بسیار مطلوبی را برای جامعه به دنبال دارد.

 

امام جمعه اهل سنت بیرجند، یکی دیگر از راه های تحقق وحدت واقعی را تکیه بر مشترکات دینی دانست و گفت: برقراری مساوات و عدالت بین همه افراد جامعه موجب تقویت وحدت می شود.

 

وی با بیان اینکه دومین عنصر اخوت اسلامی؛ محبت مسلمانان به یکدیگر است، تصریح کرد: تا زمانی که محبت به یکدیگر در قلب مسلمانان نباشد اجتماع آنها به هیچ عنوان وحدت بخش نیست چرا که اجتماع قلوب وحدت بخش واقعی است.

 

به گفته وی، کمترین درجه محبت دو مسلمان این است که حداقل در قلب مسلمانان نسبت به یکدیگر بخل، کینه و حسادت وجود نداشته باشد.

 

مولوی فاروقی با اشاره به اینکه عمل به دستورات خدا و پیغمبر وحدت بخش است، عنوان کرد: اگر پایبند به دستورات اسلام باشیم دشمن هرگز نمی تواند با نقشه های پلید خود در جامعه اسلامی اختلاف ایجاد کند چرا که یکی از نقشه های پلید دشمن از صدر اسلام تاکنون تفرقه افکنی بین مسلمانان است.

 

وی تعاون را از دیگر عناصر وحدت عملی دانست و گفت: همچنین احترام گذاشتن به مقدسات یکدیگر یکی از راههای مهم وحدت اجتماعی است.

 

پایان پیام/

کد خبر 260608

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha