حجتالاسلام حسن باقری، رئیس اداره تبلیغات اسلامی پارسآباد، در گفت و گو با خبرنگار شبستان اظهار داشت: زکات در کنار طاهر کردن مال، روح بخل و حرص و طمع را نیز از بین میبرد و سبب نزول رحمت الهی میشود.
وی با برشمردن برخی آثار فردی و اجتماعی زکات، افزود: زکات همسو با نماز، روزه و حج یک واجب حتمی و قطعی الهی است و همه ما باید تلاش کنیم تا این فریضه را احیا کرده و در جامعه ترویج و نهادینه کنیم.
حجتالاسلام باقری با بیان اینکه نباید این فریضه الهی به غربت بیفتد، ادامه داد: اگر بتوانیم چنین نشستهایی را در روستاها و مناطق محروم توسعه دهیم بیشک قادر هستیم بخش عظیمی از برنامهها و طرحهای توسعه خود را در مناطق محروم نیز تحقق ببخشیم.
رئیس تبلیغات اسلامی پارسآباد اضافه کرد: امسال با توجه به رشد کمی و کیفی تولید محصولات زراعی در این شهرستان پیشبینی میشود زکات جمعآوری شده 20 تا 30 درصد افزایش یابد.
این مسئول با بیان اینکه فریضه زکات امروز برای احیا و زنده ماندن به یک حرکت دستهجمعی نیاز دارد، خاطر نشان کرد: آنچه سبب میشود زکات همچنان مورد توجه و اهتمام قرار گیرد نقش و رسالت انجام این تکلیف الهی در رفع محرومیتها و فقر است.
باقری با ذکر حدیثی از پیامبر اسلام در مورد زکات، تصریح کرد: آنچه در این بین بسیار نگرانکننده به نظر میرسد این که پیامبر(ص) به صراحت گفته است "امت من به خاطر زکات و پرداخت نکردن آن هلاک میشوند".
رئیس تبلیغات اسلامی پارسآباد با بیان اینکه اگر بتوانیم به معنای حقیقی زکات را در موقع مناسب خود جمعآوری کنیم بسیاری از مشکلات فرهنگی، اجتماعی و اقتصادی از بین میرود، گفت: سنگینی این رسالت به حدی است که اگر از سوی روحانیون و مردم ادا نشود همه گرفتار میشوند.
پایان پیام/
نظر شما