به گزارش خبرنگار سیاسی خبرگزاری شبستان ، سعید جلیلی کاندیدای یازدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری اظهار داشت: همه ظرفیتهای دولت باید پای کار بیایند، دولت کافی است دو کار انجام دهد، یکی اینکه مانع مردم نشود و دوم از مردم پشتیبانی کند، مردم خود مشکلات را حل می کنند.
سعید جلیلی پیش از ظهر چهارشنبه در جمع مردم پاکدشت در مسجد امیرالمؤمنین(ع) این شهرستان با اشاره به پیروزیهای انقلاب اسلامی در 34 سال گذشته افزود: امروز نظام ما نه تنها پا گرفته است، بلکه دشمنان هم اذعان می کنند که امروز ایران به قدرت مهم در منطقه و سطح بین الملل تبدیل شده است که این موفقیتها به دو دلیل است یکی اسلام و دیگری باور کردن مردم است که امام(ره) این دو را کنار هم قرار داد و ظرفیت بزرگ ملت آزاد شد.
وی بیان داشت: پس این موفقیتها و پیروزیهای جمهوری اسلامی ایران مرهون خداباوری و خودباوری مردم غیور ایران اسلامی هستیم؛ امروز در شرایط خوبی به سر می بریم که به برکت اسلام و مردمی است که اسلام را قبول دارند، خداباوری و مردم باوری رمز موفقیت امام(ره) بوده است.
این کاندیدای یازدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری ادامه داد: اگر می خواهیم ظرفیتها ادامه داشته باشد باید همواره به موفقیتهای خود توجه داشته باشیم، ما نباید به موفقیتهای که به دست آورده ایم بی توجه باشیم، امروز ما در پشت خیمه های دشمن هستیم و دشمن امروز مستاصل شده و با حیله هایی به دنبال برگرداندن ایران اسلامی از پشت خیمه های خود هستند.
وی بیان کرد: امروز دشمنان نظام به دنبال ایجاد شک و تردید در مسیر انقلاب ما هستند، آنها امروز به دنبال ایجاد تردید در موفقیتهای ما هستند و برخی سیاه نماییهایی که امروز از سوی آنها صورت می گیرد در همین راستاست.
جلیلی اضافه کرد: رسانه های خارجی در یک ماه اخیر تبلیغات سنگینی را آغاز کرده اند، اگر طبق ادعاهای آنها ایران کشور ضعیفی است، پس چرا برای مقابله با ایران اجماع می کنند؟ آنها بارها اعتراف کرده اند حل مشکلات خاورمیانه، سوریه و مسائلی از این دست بدون ایران ممکن نیست، و گفتند که در برابر ایران اسلامی قدرتها به اجماع رسیده اند، آنها تلاش می کنند با ایجاد تردید ما را از پشت خیمه ها به عقب برانند.
وی تصریح کرد: اگر ایران اسلامی ضعیف است پس چرا اعلام می کنند که موضوعات خاورمیانه بدون ایران حل نمی شود؟ و در ارتباط با سوریه نیز تأکید کردند که مسائل سوریه بدون حضور ایران حل نمی شود؟
این کاندیدای یازدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری افزود: این مطالب به این معنا نیست که ایران ضعفی ندارد، بی توجهی به مشکلات و ضعفها نیز غلط است، اگر توانسته ایم به برکت انقلاب و الگوی ولایت فقیه حماسه های بسیاری رقم بزنیم حماسه های دیگر نیز شدنی است.
وی یادآور شد: اگر به کمک اسلام و با اعتماد به مردم توانسته ایم در جنگ هشت ساله حماسه خلق کنیم، باز می توانیم در اقتصاد، صنعت، کشاورزی و تولید نیز حماسه خلق کنیم و شرطش اینکه، نه تنها باید مشکلات را حل کنیم، بلکه برای کشورهای اسلامی نیز باید الگو باشیم و این خیال پردازی نیست.
جلیلی ادامه داد: باید با اقتدار و پشتیبانی مردم در راستای فرامین رهبر معظم انقلاب و ارزشهای مقدس جمهوری اسلامی ایران گام برداشته و تمام کمیها و کاستیها را برطرف کنیم.
وی اظهار داشت: دولت باید ظرفیت تک تک جوانان را آزاد کند و همان طور که سیستم یگانهای ما در دفاع مقدس عوض شد ادارات و دولت نیز این طور باشند به گونه ای مردم احساس کنند ادارات پناهگاه شان است؛ دولتهای قبل هرگز نمی خواستند که بیکاری و فقر و مشکلات اقتصادی وجود داشته باشد، اما سئوال اینجاست که چرا آنان موفق نشدند؟
این کاندیدای یازدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری اضافه کرد: ما نباید به دنبال ناجی و قهرمان باشیم، رئیس جمهور مانند راننده ای که پشت 18 چرخی به اسم دولت می نشیند، است و اگر یک چرخ این کامیون خراب شود دچار مشکل خواهد شد.
وی بیان کرد: همه ظرفیتهای دولت باید پای کار بیایند، دولت کافی است دو کار انجام دهد، یکی اینکه مانع مردم نشود و دوم از مردم پشتیبانی کند، مردم خود مشکلات را حل می کنند و این نیازمند این است که ساختار دولت عدالت داشته باشند.
جلیلی اضافه کرد: باید از مردم در همه عرصه ها استفاده کنیم و تنها محدود به انتخابات نباشد، بلکه فردای روزی انتخابات نیز باید به سراغ مردم برویم از فردای انتخابات باید هر کسی که پیروز انتخابات می شود به دنبال خلق حماسه اقتصادی باشد، برخی درباره یارانه ها می گویند که نباید به مردم یارانه دهیم، چرا که با افزایش نقدینگی تورم را نیز بالا می رود، اما چگونه است که شش نفر پنج هزار میلیارد تومان یعنی دو برابر میزان یارانه ای که در ماه به 70 میلیون جمعیت داده می شود وام می گیرند و به آن اعتراضی نمی شود.
وی تأکید کرد: باید در برابر رانتهایی که صورت می گیرد، مقاومت کنیم و راهش این است که گلوگاه را بگیریم، مقاومتی که از آن سخن می گویم در مقابل دشمنان خارجی نیست، بلکه باید در تمام عرصه ها باشد و نقصها در جایی بوده که از اسلام فاصله گرفته ایم.
پایان پیام/
نظر شما