عباس حسنی محتشم، مدیرکل آموزش و پرورش استان همدان با بیان اینکه مدارس قرآنی ویژه سه سال اول ابتدایی است، به خبرنگار شبستان گفت: این در حالی است که در صورت افزایش ظرفیت دوره چهارم، پنجم و ششم ابتدایی نیز به آن افزوده میشود.
وی با بیان اینکه در حال حاضر 300 مدرسه فوق برنامهای در شیفت بعداز ظهر در استان فعالیت میکنند، افزود: مدارس قرآن برنامهای و فوق برنامهای در حال فعالیت هستند و مانند مدارس خاص از جمله تیز هوشان و سمپاد اداره میشوند.
وی از فعالیت مدارس قرانی در طول تابستان خبرداد و تصریح کرد: همه اقشار مردم میتوانند از کلاسهای قرآن و فوق برنامه این مدارس استفاده کنند.
مدیرکل آموزش و پرورش استان همدان اظهار داشت: با هماهنگی اداره کل نوسازی و تجهیز مدارس استان 19 مدرسه قرآنی برنامه ای به میز ، نیمکت و فرش سجاده ای تجهیز شدند.
حسنی محتشم در خصوص انتصاب مدیران مدارس قرآنی، خاطرنشان کرد: برای انتخاب و انتصاب مدیران این مدارس با 60 نفر مدیر مصاحبه شده که از بین آنها 19 مدیر برگزیده انتخاب شدند.
وی با بیان اینکه 97کلاس قرآنی برنامه ای و 30 کلاس قرآنی هوشمند وجود دارد، افزود: 2 هزار و 516 دانش آموز دختر و پسر در این مدارس قرآنی فعال هستند.
وی با بیان اینکه استان همدان در زمینه راه اندازی مدارس قرآنی برنامه ای و فوق برنامه ای ورود جدی داشته است، گفت: همه شاخص های مثبت در برپایی این مدارس در نظر گرفته شده است.
حسنی محتشم با تأکید بر اینکه مدارس قرآنی از نظر کمی و کیفی باید در بهترین شرایط قانونی قرار داشته باشند، تصریح کرد: هوشمندسازی مدارس قرآنی از اولویتهای این اداره کل است.
مدیرکل آموزش و پرورش استان همدان گفت: طرحهای در محضر قرآن، طرح ملی نهضت حفظ قرآن، همگام با قرآن و قرآن پژوهشی از دیگر طرحهای وزارت آموزش و پرورش در دورههای مختلف تحصیلی برای انس بیشتر دانشآموزان با این کتاب آسمانی است.
وی به استقبال خوب مردم از این مدارس اشاره کرد و گفت: تعداد مدارس قرآنی قطعاً افزایش پیدا خواهد کرد این در حالی است که مدارس استان همدان شرایط تبدیل به هیئت امنایی شدن و مدارس قرآنی را داشته باشند.
پایان پیام /
نظر شما